Emirdağlılar Vakfından Aşevine Yardım

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfından Aşevine Yardım

Emirdağlılar Vakfının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kuru bakliyat ve Ramazan yardım kolilerinin ilk etabı Vakıf Başkan Vekili Mehmet KAHYA ve Vakıf Muhasibi Ceylan YAVUZ, Emirdağlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar TEPEKAYA, Mustafa ÖZKIR, Sebahattin TETİK ve Vakıf Sekreteri Sevgi SAĞLAM eşliğinde Emirdağ Belediyesine teslim edildi.

Emirdağlılar Vakfı adına EKDAD başkanı Metin AKIN katıldı.

Başkanvekili Sn. Mehmet KAHYA: “Geçirdiğimiz bu zor günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz Emirdağlılar Vakfı olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz yardım kolisi kampanyamızın ilk etabını gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yardımlarımızın devamı için canla başla çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuzla beraber başlattığımız bu kampanyada daha çok insana erişebilmek adına değerli hemşehrilerimizi desteğe davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileklerimle.” Dedi.

Emirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Vecdi YÜRÜK: “Gerçekleştirdikleri bu kampanyadan ötürü Emirdağlılar Vakfı Yönetimine teşekkürlerini iletti.

  • Okunma: 2281

Yorumlar (0)Yorum Yap