Emirdağspor'a Termal Jest

Haberler / Spor

Emirdağspor'a Termal Jest

Süper Amatör Ligde ilk yarıyı lider durumda bitiren Emirdağspor’a Gold Turizm İşletme sahibi Murat Zafer’den jest geldi. Emirdağ İlçesinde bulunan Gold Turizm sponsorluğunda Güral Otel 1 günlüğüne Emirdağspor’u ağırlarken, futbolcular önce fitness, sonra havuz sefası yaptıktan sonra son olarak toplu şekilde yemek yiyerek stres attı.

SAYGIN’DAN TEŞEKKÜR

Emirdağspor Antrenörü Engin Saygın ODAK Gazetesi Spor Muhabiri Fatih Susuz’a bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamada Saygın, “ Öncelikle transfer konusundan başlamak gerekirse, takımımıza uygun olacak 2 veya 3 transfer yapmayı düşünüyoruz. Konuştuğumuz ve kısa sürede haber beklediğimiz oyuncular var. Şuan çalışmalara başladık. Kuvvet çalışması ve kısa süreli de olsa stres atmak için Güral Otel’e geldik. Burada fitness çalışarak önce futbolcularım kuvvetlendi, daha sonra havuz sefası yaparak ve ardından hep birlikte yemek yiyerek çok güzel bir gün geçirdik. Bizlere sponsor olan Gold Turizm İşletme Sahibi Murat Zafer’e teşekkürü bir borç bilirim” açıklamalarına yer verdi.

5 GÜN SÜREBİLİR
Önümüzdeki günlerde Antalya kampına gideceklerini de belirten Emirdağspor Antrenörü Engin Saygın, “ Burada 5 günlük bir kamp programı planlıyoruz. Şimdiden çalışmalara başladık ve takımın performansından memnunum. Hedefimiz olan şampiyonluğa şımarmadan ve aynı ciddiyet içerisinde yaptığımız sürece gerisi kendiliğinden gelecektir” dedi. ÖZEL HABER\ODAK HABER MERKEZİ

  • Okunma: 2583

Yorumlar (0)Yorum Yap