Emniyet Genel Müdürü’nden Bayram Ziyareti

Haberler / Güncel

Emniyet Genel Müdürü’nden Bayram Ziyareti

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gömü Beldesi Girişi Trafik Uygulama Noktasına Ziyaret Gerçekleştirdi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilçemizde Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gömü Beldesi Girişi Trafik Uygulama Noktası’na ziyarette bulundu.

Ziyaret programı süresince Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Emirdağlı hemşerimiz Mahmut Çorumlu eşlik etti.

Emirdağ’da Kaymakam Abdüssamed Kılıç ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kaymakam Kılıç ve beraberindekilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Ramazan Bayram’ı ziyaretleri kapsamında Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gömü Beldesi Girişi Trafik Uygulama Noktası’na ziyarette bulunan ve Milletimizin sağlıklı ve huzurlu bayram geçirmesi için büyük bir özveri ile çalışan arkadaşlarımızla bayramlaştıklarını belirten Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, görevli personel ile görüşerek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Başarılı ve özverili çalışmalarının devamını diledi.

  • Güncelleme: 24.05.2020 22:37
  • Okunma: 4000

Yorumlar (0)Yorum Yap