Erasmus Projeleri Tanıtıldı

Haberler / Eğitim

Erasmus Projeleri Tanıtıldı

İlçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz Salı günü ilçemiz Taş Konak’ta Erasmus projelerinin tanıtımıyla ilgili bir yemek düzenledi.

Avrupa Birliği Erasmus Projelerinin tanıtımının yapıldığı yemeğin ev sahipliğini ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emin Çınar yaparken yemeğe ilçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da katıldı.
Organizasyonda konuşan Başkan Koyuncu; “Erasmus gibi faydalı projelerin eğitime katkısı büyüktür.

Bu projeler, özellikle öğrencilerimiz için çok daha faydalı olmaktadır. Yabancı ülkeleri gidip görerek tanımak, karşılıklı kültür alışverişi yapmak ve öğrencilere verdiği öz güven açısından bu tür projeler önemlidir. Çocuklarımız tecrübeleniyor, kendine güvenleri artıyor ve bu projeler kendilerini geliştirmeye yardımcı oluyor“ diyerek AB ve Erasmus projelerinin önemini vurguladı.
İlçemizde eğitim öğretimde başarının üst seviyelere çıkmaya başladığını dile getiren Başkan Koyuncu ; “Bizler Emirdağ Belediyesi olarak çocuklarımızın kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber etme ye hazırız yeter ki geleceğimizin teminatı çocuklarımız başarmayı istesin bizler her daim onların arkasındayız. Bir şehirde kurumlar arasında birlik, dirlik ve beraberlik var ise o şehrin önünde hiç bir engel duramaz” ifadelerini kullanarak yemek organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. >Mustafa KOYUNCU

  • Okunma: 727

Yorumlar (0)Yorum Yap