Eskişehir ve İstanbul'da Sürpriz Yok

Haberler / Genel 2015

Eskişehir ve İstanbul'da Sürpriz Yok

7 Haziran’da gerçekleştirilen Genel Seçimler’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeyi başaran Emirdağlı adaylar Cemal Okan Yüksel ve İzzet Ulvi Yönter kesin olmayan sonuçlara göre herhangi bir sürpriz olmadan, 1 Kasım’daki seçimlere göre de Meclis’te yerini alacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir 3. sıra adayı Av. Cemal Okan Yüksel, aslen Emirdağ’a bağlı Pirikli köyünden olup seçim öncesi Emirdağlılara önemli mesajlar vermişti. Yüksel, “Her ilin bir vekili olabilir. Ama milletvekili olan tek ilçe Emirdağ olacak” demişti.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 1. bölge 2. sıra milletvekili adayı Emirdağlı İzzet Ulvi Yönter de mecliste yerini alacak. Emirdağ'ın yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan, yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapan İzzet Ulvi Yönter'in milletvekili olarak meclise girmesi, Emirdağ ve Emirdağlılar adına sevindirici bir haber oldu.

  • Okunma: 4922

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • emirdag'lı

    öncelikle iki vekilede hayırlı ugurlu olsun ama sunu söyleyim bu iki vekilinde emirdag a hiç bir faydası olmaz benbir CHPliyim ama keşke CENGİZ SAGLAM ı meclise sokabilseydik