Esnafın Sorunlarını Dinledi

Haberler / Yerel 2009

Esnafın Sorunlarını Dinledi

Yerel seçimler öncesinde seçimler için ziyaretlerini sürdüren adaylardan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Sayın, Emirdağ esnafını dolaştı. Emirdağ için biz hazırız sloganıyla yola çıkan Aslan Sayın, belediye meclisi üyesi adaylarıyla Emirdağ’da girilmedik esnaf bırakmadı. Bazı kahvehanelerde halkın sorunlarını dinleyen Aslan Sayın:” Emirdağlı hemşerilerimin sorunlarını dinlerken onların nasıl bir belediyeye ihtiyaçları olduğunu daha iyi anladım. Bizim ekibimizin projeleri arasında yer alan birçok soruna parmak bastığımızı gördüm. 6 Mart günü seçim beyannamemizi halkımıza sunacağız. Emirdağ için daha iyiye daha güzele…” dedi.

Bu arada Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Sayın, diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarını da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiyor.

  • Okunma: 2407

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • adnan

    kemal kardeş aslan sayın ülkeyi yönetmeyecekki bence bu yerel seçimlerde vatandaşın ilk önce başkan adayının memleketine neler yapabiliceğini düşünmesi gerek ve ben aslan sayının kadrosunuda beğendim şahsen başka partiliyim ama emirdağ için aslan sayın diyorum

  • berber

    esnaf ı sen bilirsin işçi yi sen bilirsin başkanım yolun açık olsun

  • BABASULTAN

    YAKIŞIKLI; EMİRDAĞ KURBAN OLSUN SANA. VARMI SENDEN YAKIŞIKLI ADAY. KIRAT İŞİ BİTİRDİ HAYIRLI OLSUN. KISKANANLAR CATLASIN. BAŞARILAR BAŞKAN.

  • asım

    aslan bey zaten muhasebeci esnaf ın sorunları biliyor inşallah o kazanır

  • kemal

    dp ; bu partide süleyman demirel adlı ;bu ülkenin en numaramatik,en yüzgen yüzlü,en riyakar -- adamının ismi silinmedikce;hiç bir zaman %5 in üzerine çıkamaz.
    cabalarınız boş yani.çırpınmayın.