Ethica Sigorta Emirdağ'da

Haberler / Medya

Ethica Sigorta Emirdağ'da

Emirdağ’da Eskişehir Caddesinde Ptt karşısında sigortacılık hizmetlerini başarıyla sürdüren Emirdağ Sağlamlar Sigorta Aydın Sağlam, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam ediyor.

Sigorta acentesi bünyesine Türkiye’nin 0 yerli sermayeli ve en uygun fiyatlı sigorta şirketi Ethica Sigorta’yı da katan Emirdağ Sağlamlar Sigorta Aydın Sağlam, araçlarda zorunlu trafik sigortası için Türkiye’nin en uygun fiyatlarını kusursuz hizmet anlayışıyla sunuyor.

Emirdağ Sağlamlar Sigorta’da trafik sigortası yaptırmak isteyen otomobil sahipleri 350 TL’den; kamyonet sahipleri ise 500 TL’den başlayan fiyatlarla Ethica Sigorta’nın Emirdağ’da tek yetkili acentesi olarak hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Kurduğu özel WhatsApp hattıyla +90 532 050 07 67 numaralı telefonuna gönderilecek bilgilerle 2 dakika içerisinde zorunlu trafik sigortası için ve kasko fiyatları için müşterilerine en uygun poliçeyi yaptırmayı taahhüt ediyor.

Trafik kazasında hasar anında, yol yardımı kapsamında hasar ve arıza durumlarında da çekici hizmetlerini müşterilerine sunan Emirdağ Sağlamlar Sigorta’ya danışmadan sigorta ve kasko yaptırmayın.

  • Güncelleme: 17.03.2020 22:58
  • Okunma: 3381

Yorumlar (0)Yorum Yap