ETSO Başkanı Aktepe'ye Önemli Görev

Haberler / Güncel

ETSO Başkanı Aktepe'ye Önemli Görev

Emirdağ Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aktepe “TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 26 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleşen İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu toplantısı ve seçimlerinde Kurul Başkanlığı görevine seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe’nin yeni dönemde TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulunun Başkanlığı görevine seçilmeleri sebebi ile yaptığı açıklamada "Sektörün içinde bulunduklarını aynı zamanda da Emirdağ TSO üyelerinin de İnşaat ve Taahhüt Sektöründe yoğunlukla faaliyet gösterdiklerini söyledi. Aktepe geçtiğimiz dönemde Kurul başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti. Bu dönemde ise böyle bir görev almış olması dolayısı ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kurul Başkanlığı için emeği geçen başta TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU olmak üzere Kurul Üyesi Oda Başkanlarına teveccühleri için teşekkür etti.

Bu anlamda Aktepe yeni dönemde Başkanlığını yapacağı Kurul Temsilcileri ile birlikte İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu olarak sektör anlamında çekilen sıkıntıların çözümü ve yeni işbirlikleri ile yeni proje ve uygulamaların hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm destek ve katkıyı hep birlikte sağlayacaklarını ifade etti. Aktepe, tevdi edilen yeni görevinin Üyelerimize ilçemize dolayısıyla Ülkemize Hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

  • Okunma: 2601

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • KÜRSAT ŞENEL

    ALLAH YARDIMCISI OLSUN..HİZMET ETMEYİ HER DAİM NASİP ETSİN.