ETSO'da Finans Toplantısı Yapıldı

Haberler / Ekonomi

ETSO'da Finans Toplantısı Yapıldı

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçemizde ticari faaliyetlerini sürdüren üyelerimizin sorun, görüş ve önerilerini ortaya koymak adına düzenlediği meslek grubu toplantılarının sonuncusu 7. Meslek Grubu’na bağlı üyelerinin katılımıyla 13 Nisan Çarşamba günü Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet lokalinde gerçekleştirildi. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve Odamız Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter’in katıldığı toplantıya ilçemizde hizmet veren banka şubelerinin yetkilileri, meslek grubu üyeleri ve davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında söz alan Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, meslek grubu toplantılarının üyelerimiz ve Emirdağ Ticaret Odası için neden önemli olduğuna değinirken, Oda olarak yürütülen çalışmalar ve projelerde ilçemiz ve ilçemizde ticari faaliyetlerini yürüten üyelerimizin menfaatini düşünerek hareket edildiğini dile getirdi.
Üyelerin menfaatini ön planda tutarak onların oda hizmetlerinden azami şekilde istifade etmelerine yönelik çalışmalar yaptıklarının altını çizen Aktepe, “Her yaptığımız faaliyetin odağına üyelerimizi koyuyoruz. Meslek grubu çalışmalarına önem veriyor, sadece o grubun üyelerini değil zaman zaman farklı meslek gruplarındaki üyelerimizi de toplantılarımıza davet ediyoruz. Böylece, üyelerimiz tarafından doğrudan iletilen sorunları en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerine hizmet eden çok önemli bir kurum olduğunu söyleyen Aktepe , “Bizler, içinde ‘Emirdağ’ geçen her türlü faaliyetin ya öncüsü olduk ya da içinde yer aldık. Yaptığımız her faaliyette üyelerimizin ve Emirdağ’ın menfaatlerini ön planda tuttuk.” şeklinde konuştu.

İlçemizin finans durumu, ticari işletmelerin durumları ve üyelerimizin ticari faaliyetlerine yardımcı olma noktasında bankalar tarafından temin edilebilecek kredi imkanları hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantı görüş, öneri ve isteklerin belirtilmesinin ardından sona erdi.

  • Okunma: 2423

Yorumlar (0)Yorum Yap