Etso’dan Edirne-İstanbul Gezisi

Haberler / Güncel

Etso’dan Edirne-İstanbul Gezisi

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası kültür etkinlikleri kapsamında 19 Nisan-21 Nisan 2019 tarihleri arasında Edirne ve İstanbul şehirlerimize planlanan kültür etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında Edirne ve İstanbul şehirlerimizin tarihi ve kültürel yerleri profosyonel rehberler eşliğinde ziyaret ettiler.

İlk olarak Edirne şehrimizde ; Tarihi Selimiye Camii,Üç Minareli Camii,Ali Paşa Çarşısı,Yıldırım Beyazıt Külliyesi,Eski camii rehber eşliğinde ziyaret edilerek gezildi.
2. gün Panaroma 1453 İstanbul fetih müzesi ziyareti ile başladı. Sonrasında Eyüp Sulatan Camii ve Sonrasında Heybeliada ve Büyükada ziyareti gerçekleşti.

Ülkemizin en büyük camii olan Çamlıca Camii ziyareti ardından Çamlıca tepesi gezisi sonrası ziyaretler tamamlandı.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Etso Yönetim kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe,
Oda olarak üyelerimize yönelik planlanan etkinlikler yanında Üyelerimizin aileleri, ve ilçemiz halkının da katılabileceği kültürel etkinliklerin öneminin farkındayız.
Muhteşem bir tarih ve kültürel zenginliklerimiz var her yıl düzenli olarak bu etkinlikler kapsamında ülkemizin kültürel ve tarihi geçmişi hakkında geziler yapıyoruz.Geziler son derece verimli geçerken,tarihimize ve kültürel değerlerimize olan farkındalığı artırmak açısından önemli görüyoruz.
Etkinliğin planlanmasından gerçekleşmesine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken,katılımcılarımıza teşekkür ederim.’dedi.

  • Okunma: 1552

Yorumlar (0)Yorum Yap