ETSO'dan Gönül Sarayı Ziyareti

Haberler / Ekonomi

ETSO'dan Gönül Sarayı Ziyareti

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Şahbaz, Meclis Üyesi Nurgül Uyar ve Genel Sekreter Koray Gürbüz tarafından Emirdağ Belediyesi sosyal tesisleri bünyesinde bulunan gönül sarayına ziyarette bulunuldu.
Ziyaret Kapsamında Gönül sarayında Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Diker, Tesis personeli ve çocuklar tarafından karşılanan Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerine Gönül sarayı hakkında bilgi verildi.

Mensubu olduğu aynı zamanda geçmiş dönemde Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığını yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve beraberinde bulunan üyelerin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.

ETSO Başkanı Aktepe, ziyaret hakkında Emirdağ belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a tesiste oluşturulan gönül sarayının son derece anlamlı ve yerinde bir proje olduğunu, bu kapsamda proje için elinden gelen destekleri sağlayacaklarını söyledi. Gönül sarayında bulunan çocuklarla yapılan sohbetin ardından çocuklara Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlatılan hediyeler verildi.

  • Okunma: 3106

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • hakan

    Tebrikler gönül sarayına yardım edenlere teşekkürler Emirdağ için çok önemli.