Eylül Ayı Portresi: Ali Kılıç

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Eylül Ayı Portresi: Ali Kılıç

www.emirdag.gen.tr Eylül Ayı Portresi Ali Kılıç

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi-Mali Bilimler ve Muhasebe Yüksek Okulu-İşletme Muhasebe Bölümünden mezun oldu.1976-1982 yılları arasında Etibank Genel Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Kılıç; 1982-1992 yılları arasında Türkiye Öğretmenler Bankası’nda Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ali Kılıç; 1992-2003 yılları arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin çeşitli şubelerinde Müdür olarak görev yapmış olup 2005-2011 yılları arasında Şube Operasyonları Daire Başkanı, 2005-2011 yılları arasında ise Genel Müdür Danışmanı olarak görev yaptı. Ağustos/2011’den itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’de Genel Müdür Danışmanlığına getirilen ve halen bu görevini sürdüren Ali Kılıç, bu görevinin yanı sıra 2013-2017 tarihleri arasında Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ziraat Bankası Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini de yürütmüştür.

Ali Kılıç, Temmuz/2017 ayından itibaren Ziraat Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de yürütmektedir.

Fotoğraflar

  • Okunma: 8910

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Harun Dinç

    Emirdağ Milliyetçisi Değerli hemşerimiz Ali Kılıç ve bu vesile ile abisi Osman Kılıç'a sağlıklı, başarılı günler diliyorum.
    Harun Dinç
    Danıştay Başkanlığı

  • Fakı Mustafa AKIN

    Başarılarının devamını diliyorum.

  • Gokalp emeksiz

    Hemserimize nice
    Basari dolu yillar diliyorum....

  • özemirdağlı

    Değerli hemşerimize daha nıce basarı dolu yıllar dilerim. Görevini memleketine layıkıyla yapan ali bey emirdağ sevdalısıdır. Aynı zamanda...