Eylül Ayı Portresi: Doç.Dr. Kürşat Yenilmez

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Eylül Ayı Portresi: Doç.Dr. Kürşat Yenilmez

www.emirdag.gen.tr Eylül Ayı Portresi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Kürşat Yenilmez.Kürşat Yenilmez 3 Mart 1973 tarihinde Emridağ'da doğdu. İlkokulu Eskişehir'de Murat Atılgan İlkokulu'nda 1984 yılında bitirdi. Ortaokul ve lise öğrenimini Eskişehir Süleyman Çakır Lisesi'nde 1990 yılında tamamladı.Eylül Ayı Portresi: Doç.Dr. Kürşat Yenilmez - Emirdag.gen.trEskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü kazanan Yenilmez, 1994 yılında Matematik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Yüksek lisansını ESOGÜ Fen Bilimleri Enistitüsü'nün, Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalı'nda 1996 yılında tamamladı. Doktora'sını aynı üniversitenin Uygulamalı Matematik Ana Bilim Dalını 2001 yılında başarı ile tamamladı.Eylül Ayı Portresi: Doç.Dr. Kürşat Yenilmez - Emirdag.gen.trKürşat Yenilmez, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı'nda şimdiye kadar on sekiz yüksek lisans tezi yönetti. Son iki yılda lisans ve lisansüstü düzeyde dersler verdi. Uluslararası hakemli dergilerde toplam yirmi iki adet makalesi ve ulusal hakemli dergilerde otuz sekiz adet makalesi yayınlandı. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan yirmi bir bildirisi ve ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında otuz iki bildirisi vardır. Yenilmez, 2004-2007 ve 2009-2011 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcılığı yaptı. Halen 2011 yılından bu tarafa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, İlköğretim Bölüm Başkanlığı yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk sahibidir. İyi derecede ingilizce bilmektedir.Kürşat Yenilmez, Emirdağ Vergi Dairesi'nden emekli ve rahmetli Muzaffer Yenilmez'in oğludur.Ödüller
TUBİTAK, Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı, Temmuz-2010.
ESOGÜ, Uluslararası Yayın ödülü, Kasım-2011Görevler
Arş.Gör. - Fen Edebiyat Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 1994 - 2001
Öğr.Gör.Dr. - Fen Edebiyat Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 2001 - 2002
Yard.Doç.Dr. - Eğitim Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 2002 - 2010
Doç.Dr. - Eğitim Fakültesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 2010

  • Okunma: 11149

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Ender Yenilmez

    Kürsat Kardesim basarilarinin devamini dilerim seninle mensubu bulunmaktan seref duydugum Yenilmez ailesinin bir ferdi olarak ne kadar gururlansak azdir.

  • Özlem UZUN YENİLMEZ

    canım kardeşim benim, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca burada yazmayan bazı şeyler de var ki onlardan bahsetmemek haksızlık olur.... bütün bu akademik başarıların yanında neredeyse profesyonel düzeyde org çalman, insan ilişkilerinde ve özellikle öğrencilerinle iletişiminde çok iyi olman, girdiğin her ortamda herkesle anlaşabilen, mütevazi ve güleryüzlü olman da cabası... Allah her ablaya senin gibi kardeş nasib etsin inşaallah :)

  • KAMIL

    BASARILARININ DEVAMINI DILERIM KAMIL YENILMEZ

  • yurda yenilmez

    bir yenilmez olarak basarilarinin devamini dilerim

  • MEHMET YENİLMEZ

    Seninle nekadar öğünsek azdır başarılarıyın devamını diler,gözlerinden öperim..