Futsal Şampiyonu: Emirdağ Polis Gücü

Haberler / Güncel

Futsal Şampiyonu: Emirdağ Polis Gücü

Emirdağ Kaymakamlığı bünyesinde düzenlenen ve Emirdağ Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen '’Kurumlar Arası Futsal Turnuvası’’ yapılan final maçları ile tamamlandı.

Final maçında normal süresi ve uzatma dakikaları 8-8 biten ve penaltılarda rakibi Emirdağ Din Görevlileri Futsal takımına 3-2'lik üstünlük sağlayarak şampiyon olan Emirdağ Polis Gücü Futsal Takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Gecenin 3.lük müsabakasında "Aziziye Anadolu Lisesi" takımını 6-4 yenen "İyi ki Varsın Eren" Takımı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Turnuva sonunda düzenlenen Kupa Seremonisinde ilk olarak turnuvada hakem olarak görev alan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri adına Engin Saygın'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz tarafından çiçek takdim edildi.

Turnuvayı 3. bitiren "İyi ki Varsın Eren" takımına kupasını Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Fatih Uysal verirken, turnuvayı 2. tamamlayan "Emirdağ Din Görevlileri" takımına kupasını İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık verdi. Kupa seremonisinde son olarak, şampiyon olan "Emirdağ Polis Gücü" takımına şampiyonluk kupası, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz tarafından verildi. Dostane bir atmosferde tamamlanan müsabakalar ve ödül töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

  • Okunma: 833

Yorumlar (0)Yorum Yap