Geleceğin Şampiyon Okçuları Emirdağ'dan Çıkacak!

Haberler / Spor

Geleceğin Şampiyon Okçuları Emirdağ'dan Çıkacak!

Gençlik ve Spor Hizmetleri Emirdağ İlçe Müdürlüğü, Emirdağ'da yeni spor branşlarının geliştirilmesi amacıyla yaptığı çalışmalardan meyvesini almaya başladı. Geçtiğimiz yıl içerisinde Okçuluk Federasyonundan Emirdağ'a gelen Klasik Yay ve Makaralı Yay'lar öğrencilerin hizmetine sunularak ilgilerini takip eden Emirdağ İlçe Müdürlüğü, görülen ilginin ardından Okçuluk branşında ücretsiz kurslar vermeye başladı.

Ücretisiz verilen kurslarda öğrencilerin ilgisine istinaden Emirdağ Okçuluk Spor Kulübü kurularak yarışmalara katılmak için seçmeler yapılmaya karar verildi. Afyonkarahisar'dan gelen Okçuluk Federasyonu temsilcilerinin gözlemleriyle 25 Şubat 2018 Pazar Günü Emirdağ İlçe Stadyumunda Emirdağ Okçuluk takımı için seçmeler gerçekleştirildi. Yapılan seçmelere 150'ye yakın öğrenci, velileri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

İlgiyle izlenen seçmelerde Emirdağ'da Klasik Yay ve Makaralı Yay branşlarında takım için öğrenciler seçildi ve ücretsiz verilecek eğitimlerde önümüzdeki dönemlerde Emirdağ Okçuluk Takımı'nın müsabakalarda yer alması bekleniyor. Takıma devamlılık ve gençlerin spor alışkanlıklarının geliştirilmesi amacıyla haftanın her günü Emirdağ İlçe Stadyumunda çeşitli branşlarda ücretsiz kurslar verilmeye devam ediliyor.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3122

Yorumlar (0)Yorum Yap