Gömü in, Emirdağ out!

Haberler / Yerel 2014

Gömü in, Emirdağ out!

AKP’nin Afyonkarahisar’a taşıdığı İstişare Kampının Emirdağ’dan birçok misafiri oldu. Gömü Belediye Başkan Adayı, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Tekin Afyon’daki kampın misafirlerinden biriydi. Birçok bakanla bir araya gelen Hakkı Tekin, görüştüğü simaları Ankara yolu üzerinde Gömü’ye davet etti.

Kampın son gününde Afyonkarahisar’dan Ankara’ya geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gömü kasabasında bir dizi ziyaretlerde bulundu. 1 Haziran’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partisinin adayı AKP Gömü Belediye Başkan Adayı Hakkı Tekin’in seçim bürosunu açan ve Gömü Belediyesi önünde halka hitap eden Eroğlu, Gömü’yü köy olmaktan kurtaran Hakkı Tekin için Gömülülerden oy istedi.

Yeni projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan törende AKP Emirdağ İlçe Başkanlığı’ndan yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu görüldü. Daha önce Bakan Eroğlu’nun gözdesi olan Emirdağ gözden düşerken; yeni gözdenin Gömü olduğu alınan bilgiler arasında yer alıyor. Bakan Eroğlu'nun şahsi twitter hesabından Gömü'yle ilgili paylaşımlarda da bulundu.

  • Güncelleme: 12.05.2014 21:01
  • Okunma: 5288

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • HALIL

    veysel erogluna bir emirdagli olarak tesekkur ediyorum... emirdagina yaptigi hizmler yardimlar gercekten cok onemli... bazi lari gibi yapilan kapanlari sokmuyor mantik bu.. o adam oranin tek yon oldugunu zaten girmez demiyorlarda.. lastiklerin patladi sokelim mantigi... gomu icinde hayirlisi ne ise o olsun

  • mahmut atalay cetin

    insalah bir tokat da gomuden yersiniz sonunuz yaklasiyor haydi hayirlisi

  • EMIRDAGLI

    MERAK ETMEYIN YAKINDA GOMUDE GOZDEN DUSER OY VERIRSEN VARSIN VERMESSEN YOK VARMI BOYLE SIYASET YAZIK YAZIKKKKKKKKKKK.