Gömü Kütüphanesi Açıldı

Haberler / Güncel

Gömü Kütüphanesi Açıldı

Emirdağ’a bağlı Gömü beldesinde yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Gömüye yapılan hizmetlerin neredeyse ilçelerde bile olmadığını ifade ederek, beldeye yakın zamanda yaptığı hizmetlerden bahsetti.

Başkan Tekin, Gömüye son zamanlarda yapılan hizmetler arasında önemli bir yer teşkil eden ve halkın takdirini toplayan, özellikle bayanlara yönelik Mahalle fırını, bayanlar lokali ve Gömü kütüphanesini hizmete açtıklarını ifade etti.

Tüm yapılan bu hizmetlerin ücretsiz olduğunu ifade eden Başkan Tekin, Bayanların açılan mahalle fırınında bükme, katmer, gözleme tarzı hamur işlerini yaparak, hemen yanı başında bulunan bayanlar lokalinde de çay sohbetleri ve Cuma günleri Dini sohbetler yaptıklarını ifade etti. Lokalin özellikle açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü ifade eden başkan Tekin, bu hizmetten dolayı her gün Gömülü bayanlardan teşekkür aldığını ifade etti.

Diğer taraftan lokalin yanına açılan halk kütüphanesinin de herkese açık olduğunu, söyledi. Kütüphaneye de kitapseverlerin ellerinde bulunan fazla kitaplarını getirmelerini rica eden Başkan Tekin, kütüphanelerin son derece önemli olduğunu en azından kitapların tozlu raflarda değil burada daha da güzel bir şekilde değerleneceğini ifade etti.

Başkan Tekin, mahalle fırını, bayanlar lokali ve kütüphanenin ücretsiz bir şekilde hizmet verdiğini ifade ederek, bu imkanlardan herkesin yararlanabileceğini söyledi.

  • Okunma: 1553

Yorumlar (0)Yorum Yap