Gönül Köprüsü Kuracağız

Haberler / Yerel 2019

Gönül Köprüsü Kuracağız

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, esnafla her zaman iyi diyaloglar kuracaklarını belirterek “Belediye ile Esnaf arasında gönül köprüsü kuracağız” dedi.

Teşkilat Başkanı olarak uzun yıllar Emirdağ’ın her derdine çare olduklarını söyleyen Başkan Adayı Koyuncu, “Allah nasip etti, şimdi Belediye Başkan adayıyım. Sorunları biliyorum ve çözmek için göreve talibiz” diye konuştu.

ESNAFLA İLGİLİ SORUNLARI, ESNAFLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Esnaf gezilerine devam ettiğini ve çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacaklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, esnafla her zaman birlikte olacaklarını söyledi. Esnafımızla ilgili her türlü proje, düzenleme ve işleri birlikte çözeceğiz diyen Koyuncu “Biz esnaf dostuyuz. 1 Nisan günü Allah nasip ederse göreve geldiğimizde öncelikle esnafımızla toplantılar yapıp, sorunları bir bir masaya yatıracağız. Herkes bilsin ki, belediye ile esnafımız birlikte güzel işler yapacaktır” dedi.

BİZ EMİRDAĞ’I KUCAKLAMAK İÇİN GELİYORUZ
Seçim çalışmalarını kapı kapı, ev ev gezerek devam ettiklerini söyleyen AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, sözlerinin sonunda şu görüşlere yer verdi.
“1 Nisan günü particiliğin bittiği gün olacak. Biz insanları ayrıştırmaya değil, bütün Emirdağ’ı kucaklamak için geliyoruz. Bizde sen- ben yok, biz vardır. Tek hedefimiz var, Emirdağ’ın en gelişmiş ilçe yapmak, yeni yeni yatırımların gelmesini sağlamak, işsizliği sıfıra indirmek ve en önemlisi de Emirdağ’ı yurt çapında örnek ilçe yapmaktır”

  • Okunma: 2260

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • emirdağı derler

    Emirdağ şimdiki başkanla güzel. Emirdağlı yine işi ehline verecek. Uğur Serdar KARGIN başkan olacak. Kendisine oy vermeyenleri Yunan gibi görenler kaybedecek.

  • yusuf

    inşallah başkan olursun Serkan Bey. sayende köyler bile emirdağı geçti. çay bahçesi işletmecisi olmayan belediye başkanı görmek istiyoruz.

  • Emirdagli

    Bizim emirdaglinin sorunu bu işte takım tutar gibi parti tutuyorlar .Genel seçimlerde kime oy verirsen ver ama konu yerel seçimlere gelince senin yaşadığın memleketine kim faydalı olacaksa şehri kim geliştirip guzellestirecekse ona ver kardeşim sonuçta senin yaşadığın şehre hizmet ediliyor
    Fazla birşey yapmayıp ufak tefek şeyler i şasali anlatanlar bırakın Allah aşkına ya Milliyetçilik parti adıyla olmaz her zaman memleketin için en iyisini düşünmekle olur
    Buyrun gerçek manada milliyetçilik e

  • server bulut

    Bizzat tanırım kendilerini ve güzel ailesini ı bir duygu ve Halka hizmet insanıdır gönlü güzeldir başarılı olacağını biliyorum.

  • ali kemal

    serkan koyuncu beyefendi kişiliğiyle tüm emirdağa huzur getirecektir. hizmetlerden önce huzur lazım emirdağımıza. inşallah 31 mart akşamı şovenist korku imparatorluğu son bulacak.

  • Emirdagli

    Daha seçimlere çok zaman varken teşkilat başkanı iken bile Halk günleri yaparak milletin derdini dinledi emirdag in gelişmesini ve büyümesini istiyorsak Serkan koyuncu yu başkan yapmalıyız
    Emirdağ in ihtiyaç i olan yeni ve MEGA yatırımlar ,bunun yolu da Serkan koyuncu yu emirdag in REİSİ yapmaktan geciyor haberiniz ola