Gün Hesap Sorma Günüdür

Haberler / Yerel 2009

Gün Hesap Sorma Günüdür

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca Emirdağ belediyesi hoparlörlerinden yaptığı konuşmasının tam metnini sitemizle paylaştı. Ayrıca Morca seçimler öncesindeki son basın açıklamasını da metnine ekledi. İşte Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca’nın konuşması ve basın açıklaması:

Değerli Hemşerilerim
İlçemizde işçi olarak başladığım yaşam mücadelemde sizlerin güveni cenabı Allah’ın yardımıyla, yüzlerce işçi kardeşime işveren konumuna geldim. Bugüne kadar İlçemiz adına yapılan tüm olumlu faaliyetleri maddi ve manevi olarak destekledim. Bugüne kadar yaptıklarım bundan sonra yapacaklarımın teminatıdır.
Şahsi yardımların yanında her türlü kültürel etkinliğe, Okullarımızın tadilatına, engellilerimizin sorunlarına her zaman çare olmaya çalıştım.
Bugün de sizlerden daha büyük bir göreve talibim.
Yılların verdiği ticari tecrübemden, deneyimlerimden Emirdağ için hedeflediğim projelerimle 29 Mart Yerel Seçimleri yarışında kararlı ve iddialıyım. Beş Yıldır İktidar Partisinden Olan Emirdağ Hizmet Almak Yerine Sürekli Kaybetmiştir. İlçemize yapılan Toki ile ilçemizin can damarı olan inşaat sektörü durma noktasına gelmiştir. Ekonomik kriz teğet geçmeyip işvereni, iş veremez, iş üretmez hale getirmiştir. İlçemiz eğitimi zorunlu hizmet bölgesine alınmadığından her geçen gün kan kaybederken, hastanesi de en önemli branşlarda dahi hizmet veremez duruma gelmiştir.
Hatayı Kabul Etmek Büyüklüktür
Geçen zaman içerisinde, ilçemiz AkParti İlçe yönetimi eğitimden, sağlığa, belediyeden, yatırıma, hizmetgetirememekten, işsizliğe ve gurbete göçe kadar çare olamamış, ilçemizive iktidar partisi olan belediyemizi iyi yönetememiştir. Şimdi tatlı vaatlerle halkımıza bir hayal dünyası sunmaktadırlar.Madem iktidarın nimeti diyorsunuz bu güne kadar işsizliğe neden çareolamadınız? Yatırımları çekemediniz. Bunlardan vazgeçtik hastanemizindoktor açığını mı kapattınız, okullarımızın kadrolu öğretmen açığını mı?
Geçen süre içerisinde bu ilçeyi sizler yönetmediniz mi? Şimdi saydığınız vaatleri şimdiye kadar neden getirmediniz? Bu vaatleri geçen seçimde de söylemediniz mi? İktidarın nimeti ilçemize gelsin diye Sağ partiler birleşmedik mi?OSB, Otogar, sorunlu iken kabul etmediğiniz Toki.
OSB Türkiye geneline yayıldı. Otogar yapımı için mülk satıldı, Şimdikredi ile yapılıyor. TOKİ Emirdağ inşaat sektörünü bitirdi. Kendi halenbitmedi.
Geçen süre içinde hepsinin bir ak yalan olduğunu gördük.
Kıymetli Hemşerilerim şimdi seçim nedeniyle vaatler dağıtan iktidarınkötü yönetimini seçimden sonra göreceğiz. Seçim bitecek zam yağmurubaşlayacak.
Kötü yönetime dur demeli sarı kart göstermeliyiz.
Sizlerin de bildiği gibi, Emirdağ ilçemiz uzun zamandır çözülmeyibekleyen sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunlar doğru projelerle, kararlıadımlarla çözülecek ve Emirdağ ilçemiz kabuğunu bilgiyle, cesaretlekıracaktır.
Sizlerin hayali benim de hayalimdir.
Emirdağ ilçemiz yaşayan her insanın gurur duyduğu, başkalarına örnekolsun diye anlattığı, gittiği gurbetten dönerken heyecanlandığı birEmirdağ hayalimdir.
Sizleri ulu önder Atatürk gibi dinleyecek, Hazreti Ömer gibi adaletli olacağım.
Göreve geldiğim ilk günden itibaren rozetimi çıkarıp, tüm adaykardeşlerim ve destekleyenleri de dâhil tüm hemşerilerimin BelediyeBaşkanı olacağım. Bizim için belediye hizmetlerinde tek ölçüvatandaşlarımızın ihtiyaçlarıdır, mutluluğudur.

“Emirdağ’a Bir de Benim Gözümle Bakın”
Emirdağ için projelerimizi ilk biz açıkladık. Açıkladığımız projelerinplanları, bunları gerçekleştirecek ekibimiz de hazırdır. Hepsinden öteattığımız her adımı birlikte atacağız, danışarak, görüşerek, paylaşarakyöneteceğiz. İlçemizin sahibi, belediye yönetimi değildir. İlçemizinsahibi, bizimle kısa yada uzun süreli ilçemizde yaşayanhemşerilerimizdir.
Bu anlayış temelinde halkımızla birlikte hayalimizdeki Emirdağ’ı inşa edeceğiz.
Dünyanın Konuştuğu Örnek İlçe Olacağız
Emirdağ ilçemiz küçük bir Anadolu kasabası değil, dünyanın konuştuğuörnek bir ilçe haline getiren çalışmaları birlikte başaracağız. Emirdağilçemiz için daha büyük projeleri hayat geçirmek, ben ve ekibim için,hepimiz için yeni bir değişim zaferi olacaktır.
Emirdağ ilçemizin dünyanın konuştuğu örnek bir ilçe olması demek; altyapıdan ulaşıma, istihdamdan eğitime tüm alanlarda çağdaş bir ilçeolacağımızın sözünü vermek demektir.

Bu seçim alelade seçimlerden farklıdır.
Bu seçim öncekilere benzemeyen, genel seçimler öncesi iktidarı ya yükseltecek yahut da uyaracak bir basamaktır.
Bu sene yağmur öylesine güzel ve bereketli yağdı ki, 2008 yılındailçemiz TEMA gönüllü üyelerinin organizasyonlarında, Hollandalıdostlarımızın, protokolün ve duyarlı Emirdağ yaşayanlarının katılımıile su tasarrufuna yönelik yapmış olduğumuz yürüyüşü barajların dolulukoranlarıyla bu yaz, “Kuraklık ve küresel ısınma” sözcüklerini sanırımunutup, “küresel kriz”le boğuşmaya devam edeceğiz.
Seçim günüde sandıklara yağacak oyların ardından Ceylan Morca ve ekibi olarak bu seçimi kazanacağız.
Milliyetçi Hareket partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı olarak; böyleönemli ve onurlu bir göreve talip olmaktan büyük mutluluk duymaktayım...
Önceliğimiz halkımızın mutluluğudur. Halkımızın yaşadığı ilçemizde mutlu olmaları bizim için esastır.Basın Açıklaması Dün bizi bir lokma ekmeğe muhtaç edenler bugün bize bir lokma ekmek vererek, Biz sizin için çalışıyoruz propagandalarıyla günübirlik ekonomik paketlerle oy kaygısı içinde son kozlarını oynayıp can havliyle oy toplamaya çalışıyorlar.

Gün hesap sorma günüdür.
Gün, bizi önce bir lokma ekmeğe muhtaç edip sonra da sözüm ona ihsanda bulunanlardan hakkımızı alma günüdür. Allah’ın izniyle 29 Mart akşamı siz değerleri hemşerilerimin desteğiyle Emirdağımızı hak ettiği güzellikleri yaşatmak için bayrağı devralacağız. Devralacağımız bu bayrak emin olunuz ki ne herhangi bir zümrenin ne de bir cemiyetin bayrağı olmayacak.

Kıymetli Emirdağlılar, hizmet etmeye başladığımız günden itibaren kapımız da gönlümüz de tüm Emirdağlı kardeşlerimize açık olacak, memleket için yemin ettiğimiz gün partili kimliğimizi bir yana bırakıp Emirdağlı kimliğimizle kapılarımızı herkese sonuna kadar açacağız. Emirdağ’ımızı Hakk’a, hukuka ve halka hesap verebilir, her türlü şaibeden uzak, şeffaf, rantiyeye değil halka hizmet eden bir anlayışla, akçeli işlerden uzak, devlet kurumlarıyla kavgalı değil kol kola, akademisyenlerimizle, yöneticilerimizle, yazar ve düşünürlerimizle, müteşebbis ve iş adamlarımızla, halkımız ve tüm Emirdağ sevdalılarıyla birlikte istişare içerisinde, gönül gönüle yöneteceğiz. Belediyemiz tek adam zihniyetiyle değil profesyonel bir anlayışla bilimin ve aklın ışığında yönetilecektir.

Biz talip olduğumuz görevin bilincini taşıyoruz. Reklam ya da rant peşinde değiliz. Kendimiz için değil Emirdağ için bu göreve talibiz. Şüphesiz halkı temsilen makama oturup halka sırt dönmeyeceğiz. Bu işin fedakârlık istediğini biliyoruz. Bu işin feragat istediğini biliyoruz. Kendimize bir şeyler katmaya değil kendimizden vermeye hazırız.

Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunun şuurundayız. Biz, millete tepeden bakmaya değil, halka hizmetkâr olmaya talibiz. Halka hizmetin halkı sevmekten geçtiğinin bilincindeyiz. Kimseyi hor görmeye, kimseye hakaret etmeye değil, herkese “insan” olarak bakmaya talibiz. “Hükmetmeye değil, hizmet etmeye geliyoruz”…
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca

  • Güncelleme: 27.03.2009 01:05
  • Okunma: 2914

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • emirdağ

    ceylan morca kazanırsa emirdağ kazanır ceylan morca kaybederse emirdağ kaybeder haydi emirdağ emirdağın geleceği için yüreğini koy

  • ECE

    yav sizin işiniz gucunuz yokta buraya yazılan yorumlara eksi puan mı veriyorsunuz bence ceylan morca alıcak sizin eksi puanlarınızda sizin gibi bir şeye yarammazzz boşa caba bari sarfetmeyinnn

  • Gercekci

    Ceylan morcaya bu secim hayirli ugurlu olsun belcikadan boyle gorunuyor.

  • ülkücü militan

    haydi başkanım al da emirdağ başkan görsün ALLAH ın izniyle

  • meydannn

    az kaldı arakadaşlar 30 mart gübü belediyeye 3 hilal bayragı bizler dikecegiz.inş.herşey gönlümüze göre olur

  • emirdağ ülkü ocağı

    milliyetci hareket partisi ve ülkü ocagı olarak verdiğimiz emeklerin hiçbiri boşa cıkmayak secimde allahın izniyle ipi göğüsleyen bizler olacagız.SAYIN BAŞKANIMIZ CEYLAN MORCA yüzde 90 bu işi almıştır.

  • MHP

    sayın baskanım ceylan morca bu secimden siz alnınızın akıyla cıkacaksınız emin olun

  • AZ KALDI....

    SECİM GÜNÜNE 2 KALDI..ZORLU BİR MARATON BİTMEK ÜZERE BU KULVARDA YARISACAK OLAN ADAYLAR ARASINDA BELKİ DE EN SANŞLI SİZSİNİZ.İNŞALLAH VERDİĞİNİZ BÜTÜN EMEKLER BOŞA CIKMAZ 30 MART SABAHI BELEDİYE BAŞKANLIGI KOLTUGUNA SİZ OTURURSUNUZ SAYIN BAŞKANIM