Halk Eğitim Kursuyla Başarıya Ulaştılar

Haberler / Eğitim

Halk Eğitim Kursuyla Başarıya Ulaştılar

Emirdağ Halk Eğitim Merkezi geçtiğimiz dönem liseden mezun olan öğrencilere yönelik ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kursu açtı. Kursa katılan öğrenciler 2022 YKS sonuçlarına göre önemli başarılar elde etti.

Konuyla ilgili konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Volkan Kaya; ”İlçemiz Halk Egitim Merkezinde liseden mezun öğrencilere yönelik üniversite sınavlarına hazırlık için açılan ücretsiz kurslardan 2022 YKS sonuçlarına göre eşit ağırlık puan türünden Turkiye geneli 13 bin sıralama ile bir öğrencimizi Hukuk Fakültesine yerleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, bizlere doküman (kitap, soru bankası, deneme sınavı) desteği sağlayan hayırseverlerimize ve bize güvenen ailelerimize teşekkür ederim.

Önümüzdeki yıl da yine mezun öğrencilerimizi yüksek öğrenime hazırlamak için kurslarımızi açacağız” dedi.

YENİ DÖNEM İÇİN BAŞVURULAR HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE BAŞLADI

Müdür Kaya, yeni dönem için kurslara başvuruların Emirdağ Halk Eğitim Merkezinde başladığını belirterek kaydolmak isteyen öğrencilere de çağrıda bulundu.

2022 YKS Sonuçlarına göre Halk Eğitim Merkezi Kursuna katılarak başarıyı yakalayan öğrenciler ise; Sıla TOPKAYA (Selçuk Üniversitesi-Hukuk Fakültesi), Fatimatuzzehra YILMAZ (Gazi Üniveresitesi-Hemşirelik), Tuğçe YILMAZ (Celal Bayar Üniversitesi-Finans ve Bankacılık), Hatice KORKUT (Anadolu Üniversitesi-Felsefe), Sevim SARIKAYA (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi- Sosyal Hizmetler).

Çarşamba günü ise Müdür Kaya ile YKS’de başarılı olan öğrenciler ilçemiz Kaymakamı Osman BİLİCİ’yi makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Bilici, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz de kendisini ziyarette bulunan öğrencilere, ilçemizi gururlandırdıkları ve diğer öğrencilerimize güzel örnek olduklarından dolayı öğrencilere teşekkür edip başarılarının devamını diledi. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 1811

Yorumlar (0)Yorum Yap