Halkıma Güveniyorum

Haberler / Yerel 2009

Halkıma Güveniyorum

29 Mart 2009 yerel seçimleri için Emirdağ’ın hizmetine talip olan Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av.İbrahim Coşkun Özpolat yakaladığı güzel havayı sandığa götürmekte kararlı. Adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarını sürdüren ve belediyeciliğin üstadı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen destekli Av.İbrahim Coşkun Özpolat Emirdağ’da sessizlerin sesi olacağına inandığını söyledi. Sessiz çoğunluğun sesi, Emirdağ’ın Karaoğlan’ı gibi sloganlarla seçim çalışmalarını sürdüren Özpolat seçim çalışmalarının son günlerinde sitemize açıklamalarda bulundu. Özpolat:”Ben ve ekibimin Emirdağ halkıyla aramızda oluşan gönül bağının devamını sandıkta görmek istiyoruz. Demokratik Sol Parti Belediye Başkan adayı olarak Emirdağ’ın geleceğinin ak güvercin olması gerekliliği dolayısıyla Avukat İbrahim Coşkun Özpolat olması için halkın büyük desteğiyle sandığa gidiyoruz. Emirdağ’da beğeniyle karşılanan projelerimiz için pusulada ikinci sıradaki partiye Ak güvercin’in altına tercih mührünü vurmanızı istiyoruz. Diğer siyasi partilerin adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

  • Güncelleme: 27.03.2009 01:09
  • Okunma: 3528

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • huger

    :lol: helal olsun valla bi kere çıktık 1310 aldık bi daha kine aynı kadroyla devam edersek tek gideceğiz

  • aydintapmaz

    EVET YARIN EMIRDAG ICIN BIR DONUM NOKTASI OLABILIR AMMA SAGDUYU HAKIM OLABILIRSE GERCEKLER GORUNURSE OYLAR IDEAL ADAYA VERILIRSE EMIRDAG INANIYORUMKI GERCEK KIMLIGINE KAVUSABILIR OYLAR AKGUVERCINE

  • hayata bakis

    bu gunlerde secim calismalarinin hizlandigi son donemde bile hic bir sekilde rakiplerini karalama politikasi izlemeden secim vatlerini en ust duzeye cikarmadan buyuk bir olgunlukla ve seviyeyle secime girerek gercek bir sosyal demokrat oldugunuzu kanitladinginiz icin tesekkur ederim.Bu tavrinizin baskan olduktan sonrada devam edeceginiz izlenimi verdiniz emirdag gercekci durust bir belediyecilikle tanisacaktir.EMIRDAG VE EMIRDAG HALKI boyle yonetilme ve yasama hakkinin oldugunu dusunerek basarilar dilerim baskanim.