Halkımıza En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz

Haberler / Güncel

Halkımıza En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Başkan Koyuncu, Emirdağ halkına en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Emirdağ Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğünde hummalı bir çalışma devam ediyor. İlçenin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve peyzaj çalışmaları, içme suyu hattı döşeme ve kanalizasyon hattı döşeme yenileme çalışmaları, onarım bakım çalışması ve doğalgaz çalışmalarıyla ilçe adeta şantiyeye dönmüş durumda.
Park ve peyzaj çalışmalarımız sürüyor
Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çilli Mahallesi’nde peyzaj ve yeşil alan çalışmaları sürüyor. İlçede yaşayan vatandaşlara en güzel hizmeti sunabilmek adına faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
Altyapı çalışmaları sürüyor
Emirdağ Belediyesi, ilçenin dört bir yanında içme suyu hattı döşeme ve kanalizasyon hattı döşeme yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü personelinin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyetlerine devam ediyor.
Onarım bakım çalışmaları devam ediyor
Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli, ilçe genelindeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde onarım bakım çalışması uygulanıyor. Ekipler ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Doğalgaz yaygınlaşıyor

İlçe de doğalgaz ulaşmayan mahallelere de doğalgaz hat döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Emirdağ Bolvadin yolu üzerinde bulunan Sebil Konutlarında devam eden doğalgaz hat döşeme çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz.

“İlçenin dört bir yanında çalışmalar sürüyor”
İlçe de yapılan alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgiler veren Emirdağ belediye başkanı Serkan koyuncu, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Başkan Koyuncu, “Belediyemize bağlı ekipler ilçemizin dört bir yanında hummalı bir şekilde çalışmaktadır. Vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda mahallelerimizde bulunan eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Şuanda alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdik. Sezon bitmeden alt yapı çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.

  • Okunma: 2686

Yorumlar (0)Yorum Yap