Haziran Ayı Portresi: Hulusi Ayrancı

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Haziran Ayı Portresi: Hulusi Ayrancı

www.emirdag.gen.tr Haziran Ayı Portresi Hulusi Ayrancı

Emirdağ- Davulga- Sarıhüyük Mahallesinde 1964 yılında çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, ortaokulu parasız yatılı olarak Afyon Merkez orta okulunda, liseyi Afyon Lisesinde bitirdi.1981 Yılında hem Kara Harp Okulunu hem de Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı. Annesi dışında tüm aile büyüklerim subay olmasını istemesine rağmen Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girdi. 1985 yılında Eczacılık Fakültesini bitirdi, aynı yıl Şanlıurfa'da mesul müdürlük yaptı.

1,5 yıl sonra Eskişehir Emek mahallesinde kendisine ait olan Eczaneyi açtı.1990 yılında eşi Eczacı Özlem Ayrancı ile evlendi.1991 yılında oğlu Sadık Onur,1999 yılında kızı Sıla dünyaya geldi. 2011 yılına kadar serbest Eczacılık yaptı. 2011 yılında kamuya başvuru yaparak Kütahya DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Eczacı olarak atandı. 2,5 Yıl Başeczacı olarak görev yaptıktan sonra eş durumu nedeniyle Eskişehir Devlet Hastanesine tayin oldu, halen Zübeyde Hanım Fizik Tedavi ve Psikiyatri Hastanesinde göreve devam ediyor. Aynı zamanda Sosyolog olan eşi Emek Mahallesinde eczacı, oğlu Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde yüksek lisans öğrencisi, kızı ise lise öğrencisidir.

1992-2011 yıllar arasında Doğru Yol Partisinin İl ve İlçe Teşkilatlarının yönetim kademelerinde, iki dönem de Genel Merkez Merkez Karar Yönetim Kurulunda görev yaptı. 1993-1995 ve 1995-1997 yıllarında iki dönem Emirdağlılar Derneğinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı,şu anda da son yapılan kongrede Emirdağlılar Vakfı yönetim kurulu üyesi ve Vakıf Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 08.06.2016 22:04
  • Okunma: 7854

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • cafer koç

    başarılarınızın devamını dilerim nice sağlıklı ve mutlu günler sizlerle olsun

  • Öner Çetin

    Hulusi başarılar dilerim. Şimdiki sosyal görevlerde daha aktif çalışıyorsun bu da önemli.

  • mimar yüksel peker

    Başarılarının devamını dilerim hemşehrim slmr