Hedefimiz Eğitim Öğretimin Kalitesini Artırmak

Haberler / Eğitim

Hedefimiz Eğitim Öğretimin Kalitesini Artırmak

Kaymakam Osman Bilici, Mithatpaşa Ortaokuluna ziyarette bulundu. Ziyaretleri esnasında Kaymakam Bilici’ ye Kaymakam Refiki Feyzanur Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Gülmez eşlik etti.

Okul bahçesinde öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Bilici, öğretmenlere temel hedefin Emirdağ’ daki eğitim-öğretim seviyesinin artırılması olduğunu belirtti.

Öğretmenlerden okuldaki öğrenciler ve veliler hakkında bilgiler alan Kaymakam Bilici, öğrencilerin eğitim öğretim ve öğretimlerini devam ettirebilmeleri için yapılabilecek çalışmalar hakkında öğretmenlerin görüşlerini dinledi.

Öğrencilere daha fazla katkı sunmak adına yapılan çalışmalara ek olarak yapılabilecek çalışmalar konusunda öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Bilici, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitimdeki başarı çıtasını üst seviyelere taşımak için mesai harcayacaklarını ifade etti.

Kaymakam Bilici ziyaretinde, öğretmenlerle okullardaki eğitim kalitesini artırabilmek için neler yapılabileceği, ne tür projelerin geliştirilebileceği konusunda da karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Bilici, daha sonra Mithatpaşa Ortaokulunun yapımına devam edilen yeni bina inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkili personellerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

  • Okunma: 1272

Yorumlar (0)Yorum Yap