Hisarcıklıoğlu, Emirdağ'a Okul Yapacaklarını Açıkladı

Haberler / Ekonomi

Hisarcıklıoğlu, Emirdağ'a Okul Yapacaklarını Açıkladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifar Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar’da 4 lise yapacaklarını duyurarak, “Çay, Dinar, Emirdağ ve Sandıklı ilçelerine 4 okul yapma kararı aldık” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın akredite yani 5 yıldızlı oda olduğunu, son yapılan denetimlerde aldığı puanla da ülke genelindeki Ticaret ve Sanayi Odaları arasında Türkiye üçüncüsü olduğunu söyledi. Aynı sistem sonrasında yerel odalara geldik. Yerel odalarda da bugün itibariyle 276 oda tam 5 yıldızlı hizmet veriyor. Afyonkarahisar Ticaret Sanayi odamız 15 gün önce yapmış olduğumuz değerlendirmede uluslararası akreditasyon kurulu denetlediği zaman 5 yıldızlı hizmet veriyor. Ticaret Sanayi Odaları içinde de Afyonkarahisar 3. Oldu. Bu anlayıştan dolayı da yönetim kurulu başta olmak üzere meclis başkanını, yönetim kurulu üyelerini, meclis üyesi kardeşlerimi, genel sekreterimizi ve tüm çalışan kardeşlerimi kutluyorum.

AFYON’A 4 OKUL DAHA YAPACAĞIZ
Hisarcıklıoğlu, “Odalar birliği olarak 81 ile 81 okul projesi demiştik, merkezde ve Bolvadin’de 2 lise yaptık, Çay, Dinar, Emirdağ ve Sandıklı oda başkanlarım illeri bitirdin sıra ilçelerde bizde okul istiyoruz dedi ve Çay, Dinar, Emirdağ ve Sandıklı ilçelerine 4 okul yapma kararı aldık.” dedi. > Afyonpostasi.com.tr

  • Okunma: 1919

Yorumlar (0)Yorum Yap