Hisarcıklıoğlu, Emirdağ’ı Ziyaret Etti

Haberler / Ekonomi

Hisarcıklıoğlu, Emirdağ’ı Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyon- karahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Büyüyen ve Gelişen Afyon- karahisar Ödül Töreni’ne teşrif etmek üzere geldiği Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar’daki temaslarına Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek başladı. Hisarcıklıoğlu, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra makama geçti ve Vali “cesur, bağımsız, gerçek habercilik” Tutulmaz’a, TOBB’un yayımladığı Dede Korkut Hikâyeleri kitabını takdim etti.

KİMLER KATILDI?
Ziyarette AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Millet- vekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi S. Selim Kandemir, TOBB Genel İdare Kurulu Üyeleri Ertuğrul Özegen ve Mustafa Şadan Eren, TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler hazır bulundu.

Hisarcıklıoğlu’nun Afyonkarahisar’daki ikinci durağı Afyonkarahisar Belediyesi oldu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Me- hmet Zeybek ile sohbet eden Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar’ın hızla geliştiğini vurguladı.

Hisarcıklıoğlu, ziyaretleri kapsamında, TOBB tarafından inşa ettirilen TOBB Afyonkarahisar Kız İmam-Hatip Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, “Bu okulun yapımında emeği olan Afyonkarahisar’ın il protokolünü kutluyorum. Bu okul Türk İş dünyasının katkıları ile yapıldı. Allah hayırlı uğurlu etsin. Kültürümüzde güzel bir söz var. İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır. İnşallah bu okuldan mezun olacak gençlerimizde ilimle, ahlakıyla insanlara örnek olacaktır. Allah hepinize zihin açıklığı versin” dedi.

Okul ziyareti sırasında Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı ve Yönetim Ku- rulu Başkanı Mehmet Mühsürler, öğrencilere Nureddin Topçu’nun “Ahlak” isimli kitabını hediye etti.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar’daki programı kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile sohbet eden Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı çalışmalara imza attığını, sanayici ve iş insanlarının karşılaştığı sorunları Ankara’ya taşıdığını be- lirtti. Hisarcıklıoğlu, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hisarcıklıoğlu, ziyaret esnasında ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve ATSO personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in yaptığı Afyon Eğitim Vakfı’nı da ziyaret ederek başarılar diledi.

Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar programı çerçevesinde Hisarcıklıoğlu, DEMMAK Yönetim Kurulu Başkanı Şuayp Demirel tarafından tasarlanan, DEMMAK tarafından üretilenTürkiye’nin ilk kaya kamyonu olan Deve ile Savrukoğlu Ziraat Makinaları tarafından üretilen insansız arazi aracı ile deneme sürüşü yaptı.
Hisarcıklıoğlu, “Afyonkarahisar’da üretilen Türkiye’nin ilk kaya kamyonu Deve’yi ve insansız arazi aracını test ettik. Üyeler- imizin başarıları ile gurur duyuyorum” dedi.

AFYON’DAN SONRAKİ DURAĞI EMİRDAĞ OLDU
Hisarcıklıoğlu, Büyüyen ve Gelişen Afyonkarahisar Ödül Töreni’nin ardından Cumartesi günü akşam saatlerinde Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu’nu ilçemizde ilçemiz Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Aktepe, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter, ilçemiz Belediye Başkan Vekili Hava Polat, ilçemiz Emniyet Müdürü Erdal Yanık, Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

İlçemizde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Hisarcıklıoğlu’na ilçemiz Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri anlatılarak yöresel ürünlerden oluşan akşam yemeği ikram edildi.
Ziyaret esnasında Hisarcıklıoğlu’na ilçemizin simgesi olan Topakev ve dokuma halı hediye edildi.

  • Okunma: 1803

Yorumlar (0)Yorum Yap