İGM Üyelerinin Görevleri Belli Oldu

Haberler / Güncel

İGM Üyelerinin Görevleri Belli Oldu

21 Nisan 2019 tarihinde yerel seçim sonrası ilk toplantısını yapan İl Genel Meclisi’nde önce Meclis Başkanlığı ve kâtip üyelerin seçimi yapılmıştı.

İKİNCİ TOPLANTIDA KOMİSYON
ÜYELERİ SEÇİLDİ
Meclisin ikinci toplantısında ihtisas komisyonlarının üyeleri seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Burhanettin Çoban merkez, Ali Yakut Çay, İsmail Aktürk Sinanpaşa, Carullah Kolay Bolvadin, Kadir Üçer Bayat, Doğan Kayış Sultandağı, Ahmet Zeki Ertürk merkez seçildi. Eğitim Komisyonuna; Merkezden Ferda Ertürk, Nurettin Birliktir, Mustafa Yılmazaslan, Gültekin Özdemir Şuhut, Faruk Kökcür Çay seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Umut Eroğlu Şuhut, Şener Çalışkan Evciler, İsmail Özkuleli Hocalar, Bilal Demiröz Dinar, Hasan Ulusoy Kızılören seçildi. Araştırma ve Geliştirme Komisyonuna; Ramazan İlhan Hocalar, İrfan Seçen İhsaniye, Veysel Tekeli Sinanpaşa, Uğur Dalgalı Başmakçı, Oğuz Çetinkaya Başmakçı seçildi. İçme Suyu ve Jeotermal Komisyonuna; Mevlüt Özaydın Sandıklı, Hüseyin Duran Emirdağ, Mehmet Ilıca Çobanlar, Ali Karkı Merkez, Ali Altan Şuhut seçildi.

KOMİSYON ÜYELERİ GÖREVE BAŞLADI
Birlikler, Sulama ve Göletler Komisyonu üyeliklerine; Ahmet Mahmut Saylık Sandıklı, Murat Dikmen İscehisar, Necati Şevik Emirdağ, Abdülkadir Emrullahoğlu Bolvadin, Hamit Çakır İhsaniye seçildi. Gençlik ve Spor Komisyonuna; Veysel Tekeli Sinanpaşa, Ali Çalışkan Kızılören, Ramazan İlhan Hocalar, Uğur Dalgalı Başmakçı, Oğuz Çetinkaya Başmakçı seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna; Şener Çalışkan Evciler, Fadime Sezen Sinanpaşa, İsmail Özkuleli Hocalar, Bilal Demiröz Dinar, Umut Eroğlu Şuhut, İbrahim Kaynak Sandıklı, Hasan Ulusoy Kızılören seçildi. Kültür ve Turizm Komisyonuna; Abdülkadir Emrullahoğlu Bolvadin, Ahmet Mahmut Saylık Sandıklı, Necati Şevik Emirdağ, Nuri Demir İhsaniye, Hamit Çakır İhsaniye seçildi. Tarım ve Orman Komisyonuna; Ahmet Çetin Dinar, Ömer Ali Keskin Dazkırı, Cengiz Ceylan Çobanlar, Ahmet Karaoğlu Evciler ve Asım Akın Sandıklı’dan seçildi. Komisyon üyeleri göreve başladı.

KOMİSYONLAR
TOPLANTILARINI YAPIYOR
İdari ve Hukuk İşleri Komisyonuna; Kadir Çetin Çay, Ferda Ertürk merkez, Mustafa Yılmazaslan merkez, Gültekin Özdemir Şuhut, Faruk Kökcür seçildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna; Fadime Sezen Sinanpaşa, Ahmet Çetin Dinar, Ömer Ali Keskin Dazkırı, Cengiz Ceylan Çobanlar ve Ceylan Morca Emirdağ’dan seçildi. Yatırımlar ve Kararlar Komisyonuna ise; Hüseyin Duran Emirdağ, İbrahim Akkaya İscehisar, Ali Karkı merkez, Mevlüt Özaydın Sandıklı ve Ali Altan Şuhut seçildi. Komisyonlar toplantılarını yapıyor.

  • Okunma: 1788

Yorumlar (0)Yorum Yap