İl Genel Meclisi Engelli Araçlarını Dağıtacak

Haberler / Güncel

İl Genel Meclisi Engelli Araçlarını Dağıtacak

AK Parti Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi Necati Şevik, engelli vatandaşlar için yurt dışından alınan akülü araçların olduğu tırın ülkeye getirildiğini belirterek, “10 Şubat’ta akülü araçlara müracaat tamamlanacak, müracaatların bitiminden sonra vatandaşlara dağıtılacak” dedi.

İl Genel Meclis Şubat ayı toplantıları Burhanettin Çoban başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi Necati Şevik, engelli vatandaşlar için yurtdışından alınan akülü araçlara müracaatın çok olduğunu belirterek başvurmayı düşünen vatandaşların acele etmesi gerektiğini söyledi.

Engelli vatandaşlar için temin edilen 2 tırdan 1’inin yurda girdiğini söyleyen Şevik, gümrük işlemlerinden sonra yarın İl Genel Meclisin deposuna bu araçların teslim edileceğini, 10 Şubat’ta ise bu araçlara yapılacak müracaatların bitiminden sonra vatandaşlara teslim edileceğini bildirdi. Müracaatın çok sayıda olduğunu ama “Engelleri birlikte aşmaya çalışacağız” ifadesini kullandı.

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban teslim edilecek araçlar hakkında ise özet olarak şunları söyledi: “Avrupa’da ciddi bir tır krizi var. Araçların 85 tane olduğunu tahmin ediyoruz. Araçlara müracaat ise 250 oldu. Bu durum internetten duyulduğu için başka illerden de yaklaşık 50’ye yakın başvuru yapıldı. Bir yıl daha görevimiz var o zamana kadar inşallah 1 tır daha getirtiriz” dedi. >> Afyon Postası

  • Okunma: 992

Yorumlar (0)Yorum Yap