İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Haberler / Spor

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici başkanlığında, İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda konuşmasına Emirdağ’ a spor alanında yapılan yatırımlardan bahsederek başlayan Kaymakam Bilici, gençlerimizi spora yönlendirme noktasında yeterli ve gerekli alt yapının oluşmaya başladığını ve lisanslı sporcu sayımızın artırılması gerektiğini belirtti.

Sporun gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için büyük önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Bilici, her türlü spor dalı ve sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini de sözlerine ekledi.

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair 6222 sayılı Kanun gereğince ilçemizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemleri gözden geçirmek için bir araya gelinen toplantıda Kaymakam Bilici, müsabakalar öncesi, esnası ve sonrasında gerekli tedbirlerin alınacağını ve Covid-19 salgınının yayılmasına sebebiyet verecek olumsuzlukların oluşmasına müsaade edilmeyeceğini belirtti.

Spor kulübü yöneticilerine ve vatandaşlara büyük pay düştüğünü belirten Kaymakam Bilici, sporun; saygı, sevgi, hoşgörü, dostluk paylaşımı ile birlikte yetenekleri yarıştırmak olduğunu, kişiye ve topluma değer kazandırma adına önemli bir özelliğe sahip olduğunu kaydederek, ilçemizde oynanacak tüm müsabakaların centilmence başlayıp aynı güzellikle bitmesi için gerekli önlemlerin alınması talimatında bulundu.

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık’ ın yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından, gündemde bulunan maddelerin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.

Toplantıya Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Fatih Uysal, İlçe Sağlık Müdür V. Kutlu Teberik, İlçe Zabıta Amiri Kaygısız Çankaya, Emirdağspor Kulüp Başkanı Hüseyin Akçeşme ve Av. Emrah Kara katıldı.

  • Okunma: 820

Yorumlar (0)Yorum Yap