İnsanlar Morca'ya Güveniyorlar

Haberler / Yerel 2009

İnsanlar Morca'ya Güveniyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca Belçika’daki Emirdağlılar ile yaptığı görüşmeleri değerlendirmek için bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gezinin ne kadar faydalı geçtiğinden bahseden Morca:”48 saatte 5 saatlik uykuyla durdum.” diyerek programını yoğunluğundan bahsetti.

Gurbetçiler İlgi Bekliyor
“Biz adaylığım süresince aday olmadan oradaki insanların sorunlarını, isteklerini dinlemek istedim. Emirdağ’dan neler istediklerini, beklediklerini öğrendim. Önce Brüksel’de programlara başladım. Brüksel’deki esnaf gezilerimiz sırasında milli görüşten arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu bir kermese de katılarak burada arayıp da bulamayacağımız bir ortamda görüşme yaptık. Üç saate yakın olan toplantıda istedikleri tek bir şey var ilk etapta: İLGİ. Bize ilgi gösterin tekrar güvenimizi kazanın. Daha sonra Emirdağ trafiğinin, kaldırımların düzenli bir şekilde olması gerektiğini söylediler. Bir de Emirdağ’da bir eli parmaklarını geçmeyecek kadar olan esnafların fahiş fiyat uyguladığından bahsettiler.

Belli Kesimlere Değil Her Yere Gittim
İnsanlar Morca'ya Güveniyorlar - Emirdag.gen.trDaha önce Emirdağ belediyebaşkanları belli bir kesimlere gitmişler. Biz gittiğimizde bütünesnafları es geçmeden ziyaret ettik. Namur’da cami cemaatleriyle biraraya geldik. Bir milletvekili, bakan karşılıyorlarmış gibi ilgigördüm. Anvers ve Gent’tekiler bir araya gelerek Gent Türk Ocağında biraraya geldik. Gent Belediyesinde görev yapan Resul Tapmaz bizi ilgiylekarşıladı ve gelen belediye başkanlarının belli kesimlere gittiğindenyakındı. Bu arada bize Gent Belediyesinin 5 yaşını dolduran araçlarınıngelişmekte olan devletlere hibe edildiğini bundan Emirdağ’ının nedenfaydalanamayacağından bahsetti. Bir iletişim eksikliği ortada olduğunusöyledi. Seçilip gitmek ayrı ama bir de burada aday olarak gitmek ayrı…

İnsanlar Morca’ya Güveniyorlar
Emirdağ’daki ailelerin yarısı orada… Ben onların isteklerini sordum.MHP’li arkadaşlarımız yeter ki belediyeyi alalım, biz sana güveniyoruz,dediler. Benim müteahhitliğimden dolayı insanlar bana yıllardan berigüveniyor.

İnsanlar Morca'ya Güveniyorlar - Emirdag.gen.trBizim çocuklarımıza sosyal tesis istiyoruz. Çocuklarımızı Emirdağ’datutun, dediler. Biz de projelerimiz arasında olan Bademlik SosyalTesislerinden bahsettik. Piknik yerleri istiyorlar. Allah nasip ederseiyi şeyler yapmak istiyoruz. Oradaki görüşmelerimiz gücümüze güç kattı.Bizler notlarımızı aldık. Projenizi hazırlayın, biz burada size hibebulacağız, dediler. Ben de onlara istekleri doğrultusunda kazanırsamyedince aya kadar Emirdağ’ın nasıl değiştireceğimin sözünü verdim.

Söylentilere En Güzel Cevap Sandık
Ben buradan gittikten sonra insanlar arkamızdan bazı söylentilerçıkarmışlar. Ben daha önceden sokak siyaseti yapmayacağımı söylemiştim.Söylentiyle saldırı yapan arkadaşları tanıyoruz, kim olduklarını dabiliyoruz. Buna en güzel cevabı Emirdağ halkım 29 Mart’ta verecektir.”Dedi.

  • Okunma: 3626

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • ahmet

    belediyecilik akıllı ynetim gerektirir birşeyler yapmak için ne istediğini bilmek yasal yolları bilmek ankarayla iyi ilişkiler içinde olmak geerekli.bırakan yönetim gibi aç olmamak lazım zira gözleri doyana kadar satacak birşeyimiz kalmadı.

  • MORCA

    Degerli Emirdaglilar gorus olarak herkesimden secmenin begenisini guvenini kazananan calismak azminde ve kararliliginda olan bu adayin secilmesi Emirdag'in kurtulmasi yarinlara umutla bakmasi demektir.deneyelim hic denenmemis bir parti diger partiler nasil ornek AK PARTI yi denediysek M.H.P de deneyebiliriz.

  • MEHMETCIK

    ceylan baskan kazancaksın allahın ıznıyle

  • Burak Kılıç

    oyumuz sana Ceylan Morca...

    Güveniyoruz sana . güvenimizi boşa çıkarmayacağından da eminiz.

  • ülkücü militan

    helal başkanım ALLAH ın izniyle ceylan morca başkan

  • Mikail

    EMİRDAĞ'a HAREKET LAZIM.KARAR BİZİM YÜREĞİMİZİ KOYALIM SANDIĞA.

  • kanarya

    baba gibi adam sana guveniyoruz saygilarimla

  • Mikail

    Bu insanlara koyun gibi olmaktan çıkmalı harekete geçmeli EMİRDAĞ için,hep birlikte çalışmalıyız,EMİRDAĞ'a HAREKET LAZIM,TÜRKİYEYE HAREKET LAZIM.Saygılarımla.......