İşadamı Kadir Yücelbaş

Ayın Portresi / Ayın Portresi

İşadamı Kadir Yücelbaş

www.emirdag.gen.tr Kasım Ayı Portresi İşadamı Kadir Yücelbaş.

Kadir Yücelbaş, 1976 yılı Belçika doğumlu olup aslen Afyon Emirdağ'lıdır. Eğitimini Belçika'da tamamlamış, uzun yıllar Belçika'da kariyerine devam etmiştir. Belçika Tekwando şampiyonluğu yanında yıllardır Kick Box sporu ile uğraşmıştır. Yücelbaş Group'un yönetim kurulu başkanı, Belçika genelinde Active Food adlı toptan gıda şirketler grubu, Joker Pizza zincirlerinin sahibi, Apiş organizasyon şirketlerinin sahibi olan iş adamı, aynı zamanda Belçika MİSİAD Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir.

Londra Paradice SPV limited yapımcı şirketinin sahibidir. Türkiye'de başta İstanbul olmak üzere ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. İstanbul Trump Towers'ta Benelux Lounge ve aynı zamanda yine Üsküdar'da Benelux Restaurant&Nargile isimli restoranlar zinciri ve Bodrum Türkbükü'nde Hocanın Yeri isimli restoranın işletmecisidir.

Diş Levent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Tübitak Marmara Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren AppVarium Bilgi Teknolojileri şirketlerinin yatırımcı ortağıdır. Aynı zamanda, Türkiye'de ithalat ihracat alanında faaliyet gösteren şirketleri, organizasayon, yapım ve medya sektöründe de faaliyetleri bulunmaktadır.

Genç başarılı iş adamı, evli ve 2 çocuk babasıdır ve Türkiye'deki yatırımları hızla devam etmektedir.

Fotoğraflar

  • Okunma: 11921

Yorumlar (0)Yorum Yap