İşçimize Laf Söyletmem

Haberler / Yerel 2009

İşçimize Laf Söyletmem

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca ve belediye meclis üyeleri 17 Şubat 2009 Salı günü Pazar yeri ve işçilerin yoğun olarak bulunduğu kahvelerini dolaştı. Morca ve ekibi Emirdağ Sebze pazarında olumlu tepkilerle karşılaştı ve Morca belediye meclis üyelerini halka tanıttı. Daha sonra işçileri yoğun olarak bulunduğu kahveleri dolaştı ve onların arkasında olduğunu söyledi. Morca:” Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda işçi kardeşlerime karşı söylenenlere karşı ben onların arkasındayım. Ben de müteahhitliğe işçi olarak başladım. Bu zamana tırnaklarımla geldim. Birisi çıkıp benim işçime yanlış yapıyorsa, benim işçime laf söylüyorsa karşısında beni bulur. Bu memlekette yaşayan her kesimden vatandaşımız benim için değerlidir.” dedi.

  • Okunma: 2536

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • mustafa

    heyyyt be kim tutar seni(!!!)

  • MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

    SOKAKTAKİ EKMEĞİNİ KAZANMAYA ÇALIŞAN İNSANLARA KILIK KIYAFETİYLE RENCİDE EDEN BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VAR NE YAZIKKİ HERKES ONUN KİM OLDUGUNU EMİNİM İYİ BİLİYORLARDIR.ŞİMDİDE O İNSAN O AMELELERE MUHTAÇ KALDI.GÜN OLUR DEVRAN DÖNERMİŞ.SAYIN BAŞKAN CEYLAN MORCANIN BU AÇIKLAMASINI ÇOK BEGENDİM.İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR. BÜTÜN MHP CAMİASINA SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

  • esnaf

    Yanındayız sayın başkan.Bugüne kadar seni karalamaya çalışan insanlar 30 mart sabahı çok pişman olacaklar.inşallah Allah o günleri bizlere gösterir.