İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanı Değişti

Haberler / Siyaset

İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanı Değişti

Afyonkarahisar’ın ilçelerinde kongrelerini bir bir gerçekleştiren İYİ Parti’nin Emirdağ kongresi şu saatlerde İYİ Parti’nin Beyazsaray İşhanı’ndaki parti binasında gerçekleşiyor.

Dün, İYİ Parti İlçe Başkanı Ergün Yardımcı konuyla ilgili bir açıklama yaparak; İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na bugünkü kongrede aday olmadığını Cemil Kuş’un İYİ Parti İlçe Başkanlığı için tek aday olduğunu açıklamıştı.

Bugünkü kongrede Cemil Kuş ve Yönetimi İYİ Parti’nin Emirdağ İlçe Kongresine tek liste olarak çıkıyor.

Şu saatlerde devam eden kongreye; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanları Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Abdülkadir Akcan ve partililer katılıyor.

Siyasi konuşmaların ardından gerçekleşecek olan tek listeli seçimle Cemil Kuş ve Yönetimi İYİ Parti’nin yeni teşkilatını oluşturacak.

İşte İYİ Parti’nin yeni yönetiminde yer alan isimler ; Cemil Kuş (İlçe Başkanı), Kadir Özdeveci, Selim Öztaş, Hakan Kuş, Selahattin Avcı, Gülçin Mola, Selahattin Yalçınkaya, Selfet Bostan, Ali Ümran Köycü, Hilmi Kutlu, Nurullah Taşbulat, Abdil Davran, Hüseyin Çelik, Haluk Şenel, Murat Avcı, Erdal Yürük, Ramazan Yılmaz. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 3249

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Süleyman

    İyi partiye hayirli uğurlu olsun Allah utandirmasin inşallah