İyi Parti, Emirdağ’da Birinci Parti Olmak Zorunda

Haberler / Siyaset

İyi Parti, Emirdağ’da Birinci Parti Olmak Zorunda

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Emirdağ ilçe başkanı Ergun yardımcı ve ilçe yönetimi ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Mısırlıoğlu “ Bu gün Emirdağ Teşkilatı ile bir araya gelmekten son derece mutluyum. Seçim tarihi hızla yaklaşmaktadır. Emirdağ İlçe teşkilatı olarak eksiklerinizi bir an önce tamamlayın. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çalışma temposuna tüm teşkilatımız ayak uydurmak zorundadır. İktidar hedefi olan bir partiyiz. Vatandaşımız İYİ Parti iktidarını dört gözle beklerken sizlerin bu güveni boşa çıkarmamanız gerekiyor. İYİ Parti Afyonkarahisar’da birinci partidir. Emirdağ ilçemizde de İYİ Parti birinci parti olmak zorunda. Bu bilinç ile çalışmalarınıza hız verin. Ne zaman bana ve il yönetimine ihtiyaç duyarsanız her zaman yanınızdayız. Bizlerin ve vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmayın” dedi.

İstişare toplantısına İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun yanı sıra Teşkilatlardan sorumlu il Başkan yardımcısı Celal Bursalıoğlu ve İl başkan yardımcısı Ömer Yılmaz katıldı.

  • Okunma: 2495

Yorumlar (0)Yorum Yap