İYİ Parti’de Yardımcı Dönemi

Haberler / Siyaset

İYİ Parti’de Yardımcı Dönemi

Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Emirdağ ilçe kongresi bugün gerçekleşti.

28 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de başlayan kongreye 57. Hükümette Bayındırlık ve İskan Bakanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz genel seçimlerde İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı olan Abdülkadir AKCAN’ın yanısıra İYİ Parti mevcut ilçe Başkanı Cemil KUŞ, İYİ Parti Afyonkarahisar Yönetimi ve ilçemizdeki partililer katıldı.

57. Hükümet’te Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan Abdülkadir AKCAN ilçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan İYİ Parti İlçe Teşkilatında yaptığı konuşmada iktidarı eleştirerek, iktidar partisinin Başkanlık için barajı %40’a düşürmesi halinde dahi şu anda %40 oranında oy alamayacağını dile getirdi. Akcan, Türkiye’nin 33 şehidini uğurladığı şu saatlerde söylenecek çok şeyin olduğunu ancak şu anda bunları dile getirmek istemediğini belirtti.

YENİ İLÇE BAŞKANI ERGÜN YARDIMCI OLUYOR

Akcan’ın konuşmasından sonra seçime geçildi. İYİ Parti İlçe Teşkilatı seçime tek listeyle gidiyor. Listeye göre ; İYİ Parti’nin yeni İlçe Başkanı Ergün YARDIMCI olacak. Yönetim ise; Kadir ÖZDEVECİ, İsmail ŞAHANSUYU, Selim TAŞBULAT, Murat AVCI, Hakan KUŞ, Ö.Faruk GAYRETLİOĞLU, Hüseyin KÖKSAL, Abdurrahman ALBAYRAK, İlhan ÖZKONAKÇI, Hilmi KUTLU, Ebubebir KUŞ’tan oluşuyor.>Emirdağ Gazetesi

  • Güncelleme: 29.02.2020 18:26
  • Okunma: 4326

Yorumlar (0)Yorum Yap