İzmir'den Cengiz Sağlam Sesleri...

Haberler / Genel 2015

İzmir'den Cengiz Sağlam Sesleri...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam, İzmir Emirdağ ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği birlik ve beraberlik yemeğine katıldı. İzmir’de düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde milletvekili aday adayı Cengiz Sağlam, İzmir Emirdağ ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Güngör, dernek yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve Afyonkarahisar Emirdağlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Düzenlenen birlik ve beraberlik geceside salonu dolduran yüzlerce Emirdağlı ve İzmir’liler Cengiz Sağlam’a yoğun ilgi gösterdi. Halkın arasına karışarak birer birer herkesin elini sıkıp selamlaşan, halkın içinden geldiğini herkese her adımında gösteren ve hemşehrileriyle yerel kıyafetler de giyen Cengiz Sağlam kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun kaldı.

İzmir Emirdağ ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Güngör, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi: “Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayımız sayın Cengiz Sağlam bugün bizleri kırmayarak davetimize katılım gösterdiler.Öncelikle huzurlarınızda kendilerine hoşgeldiniz diyorum. Cengiz Sağlam seneleridir Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bürokratik hayatını sürdüren, önemli çalışma ve projelere imza atan değerli bir kardeşimizdir. Sayın Cengiz Sağlam’a en başta çıkmış olduğu bu yolculukta başarılar diliyorum. Bizler İzmir’de yaşayan 300 binin üzerinde yaşayan hemşehrileri olarak kendisine tam destek veriyoruz. Sonunda kadar da Cengiz Sağlam beyefendinin arkasındayız. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül gönüle bu işin sonuna kadar kendilerine destekçiyiz. Bugün Cengiz Sağlam varsa bizler, tüm Afyonkarahisar, tüm Emirdağ ve Avrupa sandıklara gidecektir.

BUGÜN CENGİZ SAĞLAM BİZİM ANKARA’DA MECLİSE AÇILAN KAPIMIZDIR

Başkan Ersin Güngör, Cengiz Sağlam’ın insani yönüne ve insan odaklı çalışmalarına ve yardımlarına da değinerek şunları söyledi: “Cengiz Sağlam senelerdir, az değil 25 yıldır Ankara’da başarılı bir bürokrat. Oraya gidipte buraları, memleketini, hemşehrilerini unutanlardan değil. Halkın sorunlarını iyi bilen, Emirdağ’ın, Afyonkarahisar’ın ve bütün ilçelerin sorunlarını bilen, işin sahasında ve içerisinde olan bir kardeşimiz. Kendisi senelerdir insan odaklı çalışmalar yapan değerli bir bürokrat. 7’den 70’e herkesin yardımına koşan, yardım isteyen ve başı dara sıkışan birisini geri çevirmeyen bir insandır. Cengiz Sağlam bugün bizlerin Ankara’ya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne açılan kapısıdır. Bizlerin bugün gurbette bakanı var, milletvekili var, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri var. Ancak kendi vatanımızda kendi topraklarımızda bir tane milletvekilimiz yok. Emirdağ’lının,bizlerin tüm hemşehrilerinin 20 yıldır özlemi var. 20 yıldır hasreti ve hayalleri var. İşte sayın Cengiz Sağlam beyefendi bu 20 yıllık özleme dur demek için burada. Bu hasrete Cengiz Sağlam dur diyecektir. Bizler burada 300 binin üzerinde yaşayan hemşehrileriyiz. Bizler Cengiz Sağlam’a hep destek tam destek veriyoruz. İşler yrüyecekse ancak Cengiz Sağlam ile yürüyecektir. Bizlerden, halkın içinden birisi kendileri. Çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah gelecek zamanlarda çalışmalarına, önemli adımlarına, değerli projelerinin altına imzasını Afyonkarahisar Milletvekili Cengiz Sağlam olarak atmasını Cenab-ı Allah’tan’tan niyaz ediyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik gecesinde önemli açıklamalarda bulunan Cengiz Sağlam; “Bizler buraya değerli başkanımız sayın Ersin Güngör beyefendinin ve İzmir’deki kıymetli hemşehrilerimizin daveti üzerine geldik.Değerli başkanımıza ve siz değerli dostlarımıza bu önemli davet için öncelikle teşekkür ediyorum. İl başkanlığımıza, il yönetim kurulu üyelerimize, il kadın kollarımız, il gençlik kollarımız, ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımızın değerli temsilcilerimizin, yönetim kurulu üyelerimizin, mahalle ve köy temsilcilerimizin büyük bir teveccünü görerek temayülde iyi bir netice aldık arkadaşlarımızın destekleri sayesinde. Bu destekler sonrası belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz destek verdi. Tabi sivil toplum kuruluşlarımızdan (STK)bizim adımıza destek isteyenler oldu. Çünkü biz onlarla hep bürokraside önemli iş birliği ve projeler yaptık. Gönül birliğimiz oldu. Siyasette, bürokrasi de onlarla el ele gönül gönüle olduk. Borsa başkanımızı, ticaret ve sanayi odası başkanımızı, gazeteciler cemiyeti başkanımızı, gazeteciler derneği başkanımızı, kendi yöremizdeki STK’ları ziyaret etmeye çalışıyoruz plan ve program içerisinde. Daha kamuoyu yoklamalarımız ve anket çalışmalarımız olacak. Bizim insanımızın hepsinden destekler bekliyoruz. İnşallah listede iyi bir yerde olacağımıza inanıyoruz. Sadece Afyonkarahisar ile sınırlı değil. Bize Afyonkarahisar dışında başka şehirlerde yaşayan başta sizler, Avrupa’daki insanlarımız, STK’lar sağolsun desteklerini bildiriyorlar. Bir sürü mailler mesajlar geliyor. Teşekkürlerimizi sunuyoruz canlı yayına katıldık oraya da bağlandılar, mesaj gönderdiler desteklerini bildirdiler. Bizler için 25 ülkede kalp attıran tek vekil aday adayı diyorlar. Avrupa ile Türkiye arasında köprüdür Cengiz Sağlam diyorlar. Bunları ben değil, 22 bin tercih oyu almış Belçika Saint-Josse Belediye Başkanı sayın Emir Kır diyor, değerli Brüksel Milletvekili Mahinur Özdemir hanımefedi, yine Brüksel Milletvekili sayın Hasan Koyuncu beyefendi diyorlar.

BİRLİKTEN RAHMET AYRILIKTAN AZAP DOĞAR

Kalabalık bir topluluğa hitap eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine dikkat çekerken, “Birlikten rahmet ayrılıktan azap doğar. “Bir olalım,iri olalım,diri olalım. Birlikte bir Emirdağ olalım, birlikte Afyonkarahisar olalım, hep birlikte Büyük ve Yeni Türkiye olalım” dedi.

Her konuşmasında olduğu gibi samimiyetten, paylaşımcı olmanın ve insan odaklı düşünüp çalışmanın önemine vurgu yapan Sağlam, 24 saat ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir milletvekili olacağının sözünü verdi ve halkın milletvekili olacağını söyledi. Bir çok vatandaş toplantıda söz alarak, samimi, doğal ve yürekten konuşması ve yaklaşımından dolayı Cengiz Sağlam’ı tebrik etti ve halkın milletvekilinin bu şekilde olması gerektiğini söylediler.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2603

Yorumlar (0)Yorum Yap