İzzet Ulvi Yönter MHP MYK’ya Seçildi

Haberler / Siyaset

İzzet Ulvi Yönter MHP MYK’ya Seçildi

MHP’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, bin 277 oyla 10. kez MHP'nin Genel Başkanı seçildi. Tek aday olarak seçime giren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultayın açılış konuşmasında, HDP’nin kapatılması davasına değinerek, "HDP bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır" dedi. Bahçeli, CHP'nin ülke aleyhine 5. kol faaliyeti olduğunu belirtip "İP Türkiye'nin kötülüğüne hizmetkarlık yapan melanet bir projedir" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar’dan iki kişinin MYK listesinde yer aldığı öğrenildi. MYK’ya giren isimlerden biri Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden olan İstanbul Milletvekili, MHP Genel Başkan Yardımcısı olan İzzet Ulvi Yönter oldu. Diğer isim ise MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak.

MHP’nin 13. olağan kongresine katılan MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, MHP Emirdağ eski ilçe başkanı ve Afyon Delegesi Abdil Demiral ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz İzzet Ulvi Yönter ile bir araya gelerek tebriklerini ilettiler.

  • Okunma: 3599

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • alp kılıç

    Hemşehrim Genç yaşında M H P gibi önemli bir partide çok etkili bir göreve tekrar seçildin Emidağ için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim