Karacasu, Profesör Doktor Oldu

Haberler / Eğitim

Karacasu, Profesör Doktor Oldu

Emirdağlı akademisyenlerde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde görev yapan Murat Karacasu Profesörlük ünvanını kazandı. Prof.Dr. olarak üniversitedeki atamasının yapılmasının ardından bir de açıklama yaparak herkese teşekkür etti. Yayımladığı açıklamada " Ekmeğini yeyip suyunu içtiğimiz Emirdağ’ ımız için fayda sağlayabilecek çalışmalarımız ayrıca devam edecektir." diyerek Emirdağ'a olan ahde vefasını vurguladı.

İte Karacasu'nun o açıklaması;" 25 yıllık akademik yaşam sonrası, Allah’ a şükürler olsun ki PROFESÖR ÜNVANI” almış bulunmaktayım. Yurtiçi ve yurt dışında onlarca bildiri, makale ve kitap, konferanslar sığdırabildiğim bu yolda artık son aşamadır. Akademik yaşamda en son nokta olan bu ünvana sahip olmak gerçekten gurur verici…
Bu başarıyı elde etmemde benden maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Annem ve Babama, aileme, yetişmemde emeği geçen tüm Hocalarıma, desteklerini esirgemeyen arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim.
Bundan sonraki yaşantımızda durmak yok tabi ki, Ülkemiz için en iyisi ne ise onun için çalışmaya, öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz. Ekmeğini yeyip suyunu içtiğimiz Emirdağ’ ımız için fayda sağlayabilecek çalışmalarımız ayrıca devam edecektir." dedi.

  • Okunma: 4695

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • gökalp emeksiz

    Hayırlı olsun nice basarı dolu akademık yıllar dılerım....

  • alp kılıç

    Tebrikler vatana millete hayırlı olsun yeni görevinde başarılar dileriz

  • Ömer ŞEN

    Hemşerimiz , Emirdağ sevdalısı Murat Kardeşimizin profesörlük ünvanını tebrik eder , özel ve akademik hayatındaki başarılarının artarak devam etmesini Cenab-ı Allah'dan dilerim.