Kargın, Biz Hizmet Ederiz!

Haberler / Yerel 2014

Kargın, Biz Hizmet Ederiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın, Kanal 3’te yayınlanan Adayım programında Emirdağ projeleri hakkında bilgiler verdi. Merak edilenleri cevaplayan Kargın, Emirdağ’ı kentlisiyle köylüsüyle bir arada ekip olarak yöneteceklerini dile getirdi.

Emirdağ Belediyesi’nin 40 milyon TL(40 trilyon)’a yaklaşan borcunu nasıl ödeyeceğini şu şekilde açıkladı: “İnkar edilen bir borç var. Bu borç için vergi gelirlerine temlik, taşınmazlarına ipotek konulmuş vaziyette, Emirdağ yanlış yönetiliyor. Biz bilgili, becerikli ve cesaretli bir ekibiz, bundan endişemiz yok. Bu yola çıkarken Emirdağ Belediyesi içinde ciddi bir mali disiplin, yandaş-paydaşların hortumlarının kesilmesiyle israfın kesilmesi sonrası alınacak mali tedbirler, problem çözme sürecini iyi yöneterek bu işi çözeceğiz. Personel maaşından tutun belediyenin elektrik parasını ödeyemeyen bir belediye var karşımızda. Biz göreve geldiğimizde personel maaşlarındaki, belediyenin taşınmazlarındaki, kamu araçlarındaki hacizleri kaldıracağız. Bunun belediye kanununda yeri var. Ulusal medyaya konu olan camiye icra getiren belediye olmayacağız. Bu borcu nasıl mı çözeceğiz Aski, İski skandallarındaki gibi müteahhitlerle masaya otururuz, hortumlayanları keseriz ve taşeronları tatile çıkarırız. Kimsenin su borcundan dolayı suyunu da kesmeyiz!”

Öncelikle beceriksiz bir belediye yönetiminin olduğunu söyleyen MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Kargın, İyi kaptan fırtınalı denizde belli olur, bu işi biz en iyi yönetmeye talibiz, dedi ve 40 bin kere maşallah projesini ekledi. Emirdağ Belediyesinin nüfusunun şu an 20 bin civarında olduğunu ama bu belediyenin toplamda 300 bin kişiye hizmet etmekte olduğunu söyledi. Emirdağ’daki nüfusun bir an evvel 40 bin’e çıkararak Emirdağ’da yaşayanları resmi olarak kayıt altına aldırmaya yönlendireceklerini dile getirdi. Bu sayede Emirdağ’a İller Bankası’ndan 20 bin kişiye gelen ayda 600 bin TL’nin ikiye katlanacağını bu paranın Emirdağ’ın iktidar partisi olduğundan dolayı değil nüfusa oranla verildiğinin altını çizdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Emirdağ’da yaptığı mitingde kendi afişine nazaran gösterip bunlar 3,5 yıl ülkeyi yönetemediler demesini eleştirerek bakanın muhatabı bakandır, ben Emirdağ Belediyesi’ne başkan olacağım. Biz Bakanımızı seviyoruz, bizim kasedimiz, hırsızlığımız yolsuzluğumuz yok. Bizim doğalgazımızı getirmese de biz bakanımızı seviyoruz, hızlı tren istasyonunu getirmese de biz bakanımızı seviyoruz, Yedikapı Barajı’nı Bolvadin Belediye Başkanı ile açıp Emirdağ’ın projesi gibi gösterse de biz bakanımızı çok seviyoruz, dedi.

Kaplıca projesini detaylı şekilde anlatan Kargın, Emirdağ’daki sıcak su kaynaklarını kendi imkanlarıyla bilimsel araştırma yaptırttığını ve yerlerinin nereler olduğunu bildiğini, göreve gelmesi durumunda bu projeyi bedelsiz bir şekilde milletin hizmetine sunacağını söyledi. Buralara yapılacak yap-işlet-devret tarzı işletmelerde önceliği gurbetçi yatırımcılara vereceklerini dile getirdi. Enerjikent, turizm kent gibi projelerinin ayrıntılarına giren Kargın, Emirdağ meydanında bulunan Saat Kulesi’ni daha önceki dönemde yapılanlara nazaran “Özür Anıtı” yapacaklarını söyledi.

AKP Emirdağ Adayı’nın 55 projesinin sallapati olduğunu ve bu projelerin doldurulmak üzere yazıldığını dile getiren Kargın, Emirdağ’da artistimiz mi var, Hollywood filmi mi çekilecek de Amfi tiyatro yapmak istiyor diyerek projeleri eleştirdi.

Bir saatlik programın sonunda Emirdağ’da sandığa gitmeyen %30’luk bir kesimin olduğunu kime oy verirse versin bu demokratik hakkın kullanılması gerektiğini dile getirdi.

  • Güncelleme: 28.03.2014 23:02
  • Okunma: 3803

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Kaptan

    SAYIN UGUR BEY BUNDAN 20 SENE ÖNCE BENIM EVIN PLANINI CIZDI GÜVENCELI DÜRÜST KISI ?HAYIRLI UGURLU BASKANIMA SAYGILARIMLA ?

  • bruxeldén

    bence ugur abi alir cok olgun ve emirdag cocugu

  • øzet okutan

    ARKADASLARINLA BERABER CIKTIGIN BU YOLDA ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN UGUR SERDAR.