Kargın'a Destek Büyüyor

Haberler / Yerel 2014

Kargın'a Destek Büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar KARGIN'a destek çığ gibi büyüyor.Seçimlerin yaklaşmasına kısa bir süre kala çalışmalarına yoğum tempoyla devam eden MHP heyetine bir destek de Avrupa'da yaşayan gurbetçilerden geldi.Avrupa ve özellikle Belçika'da çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan bir heyet Emirdağ'a gelerek MHP heyetinin çalışmalarına katıldı.''Emirdağ'a yararlı olabilecek,eğitimli,kültürlü özellikle de Avrupa ile Türkiye arasında köprüyü kurabilecek bir aday olarak Sn.Uğur Serdar KARGIN'ı gördük ve kendisine destek vermek amacıyla kendi memleketimiz Emirdağ'a gelerek seçim sürecinde kendilerine katkı sağlamayı istedik'' diyen gurbetçi vatandaşlarımız Salı günü pazar esnafını hep birlikte ziyaret ettiler.Ardından Emirdağ'daki esnaflara ve kahvehanelere bir dizi ziyarette bulundular.Çalışmalarını son güne kadar sürdüreceklerini ifade eden gurbetçi vatandaşlar,ziyaret ettikleri yerlerde kendilerinin güzel ve samimi karşılandıklarını söylediler.

  • Okunma: 3617

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • osman büyük

    Bu vatandaşların genti karıştırdıkları yetmez gibi bir de gidip mhp ye oy mu toplayacaklarmış ??? tuncer ve diğerlerinin ağırlıkları neymiş ki ?
    Kimsenin sevmediği kişiler .
    Sayin uğur bey bunlara itibar gösterme. Karları olmayacagıgibi büyük zararları dokunur.
    kardeş parti mhp ye başarılar dilerim.

  • bekir ozer

    belcikali rumuzlu arkadasa katiliyorum cok dogru yazmis. daha dune kadar gentte solcularla dusup kalkan t.s ve kendi camiasina ihanet etmis kisi. bence ugur baskana kardan cok zarari olur bu arkadasin. inanin hic bir agirli ulkucu camianin icinde belcikada yok t.s nin . aslinda yazacak cok sey var ama onlarin seviyesine dusmeye gerek yok.

    UGUR BASKANA BASARILAR DILERIM.

    sevgili admin lutfen bu yorumumu yayinlarsaniz sevinirim.

  • frds

    Yandas medya, iktidarın nimetlerinden beslenen medyaya denir 1.
    2 Ben gördüm bakanın kalabalığını. Hepisi Bolavadınlıydı.

  • belcikali

    Belcikada ne kadar sevimsiz, gecimsiz, ortaligi karisyici varsa T.S onculugunde destege gelmisler.Yahu sizin etiniz ne.budunuz ne.Ugura secim kazandirmaya degil, kaybettirmeyemi geldiniz.zaten hepiniz o kadarsiniz Belcika sizi iyi taniyor.Ugur baskan bunlari yanindan uzaklastir.Secimi kazan.

  • ismet

    ahhh yandaşş medyaa ahh:) sen heralde sayın bakanımız veysel ergolu geldiğnide görmemişsinn paylaşımlarını beklerizz yazıkk bee:) ak partii bu seçimin galibidirr :) herkes yoluna