Kasap, İlçeleri Dolaşıyor

Haberler / Genel 2015

Kasap, İlçeleri Dolaşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nden beş defa aday adayı, 3 kez de Milletvekili adayı olan Emirdağlı bürokrat Bekir Kasap yeniden CHP’den aday olmak için kolları sıvadı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin baraj altı kaldığı dönemde dahi partisinden ayrılmayarak aday olan ve her platformda CHP’yi savunan, çizgisinden ve dürüstlüğünden ödün vermeyen Bekir Kasap Dinar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 29 Mart’ta yapılacak olan Ön seçimler için CHP üyelerinden destek isteyen Kasap Umut Gazetesini’de ziyaret etti. Ziya Aktaş ile görüşen Bekir Kasap Türkiye ve Afyonkarahisar için gerçekleştirilebilecek bazı projelerini anlattı.

Her zaman CHP’nin bir neferi olduğunu, CHP’de siyaset yapmaktan gurur duyduğunu belirten Kasap, Türkiye’nin ayrıştırma ve kutuplaştırma politikalarının kurbanı olduğunu, insanların aynı kahvehaneye, aynı camiye, aynı düğüne gidemeyecek gibi bir kaygısının olduğunu söyledi.

Mevcut iktidarı eleştiren Kasap, CHP iktidarında bütün insanları bir araya getirip kardeşçe yaşamalarını sağlayacaklarını ifade ederek şunları kaydetti, ‘Ülkemizde yoksulluk her geçen gün artıyor. İnsanlarımız kömür, yardım paketleri gibi küçük şeyler ile rencide ediliyor. Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi gerekir. Sosyal devlerin gerekli CHP iktidarında yerine getirilecektir. Dula, yetime, şehit ailesine, öğrenciye, öğretmene, yoksula ve tüm insanlara biz sahip çıkacağız’ dedi.

Tarımda Vatandaşlar Çalışarak Fakirleri

Türkiye’nin en büyük geçim kaynaklarının tarım ve hayvancılık olduğunu, özellikle et sektöründe AFyonkarahisar’ın ülkenin öncüsü olduğunu bildiren Kasap, 2002 yılından bu tarafa yapılan tarım politikalarının çiftçiyi ve köylüyü çalışarak fakirleştiğini söyledi. Tarım girdilerinin son derece arttığını da vurgulayan Bekir Kasap şunları söyledi, ’2002′de mevcut iktidar başa geldiğinde, yapılan uygulamalar ile tarım yerin dibine girdi. 2002′de pancar 1, 35 TL, mazot 1.35 TL iken şu an pancar yine aynı fiyatta kalmış mazot ise neredeyse 5 TL’ye dayanmıştır. Tarım girdileri artmış, yem, mazot, gübre ve tohum fiyatları tavan yapmıştır. CHP ile planlı tarım uygulamalarını getireceğiz. Çiftçimiz ekeceği ürünün fiyatını önceden bilecek ve bu doğrultuda ekmek istediği ürünü tarlasına ekecek’

Bekir Kasap’a Neden Oy Verilmeli?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından 1995 yılından bu tarafa bürokrat olarak görev yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Bekir Kasap ön seçimlerde neden kendisine oy verilmelidir sorusunu yanıtladı. CHP’li üyelerden sağ duyulu bir şekilde oy kullanmalarını isteyen Kasap, ‘Bana göre siyasetçi insan şaibesiz, dürüst ve topluma örnek olmalı. siyasette kırık çizgiyi sevmem. Ben CHP’nin içinde en kötü durumlarda bile aday oldum. Partimden asla ve asla vazgeçmedim. her alanda CHP’yi savundum. bu nedenle 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP iktidarının Afyonkarahisar Milletvekili olmak istiyorum. Bu nedenle CHP’li üyelerimizden ön seçimde destek istiyorum’ dedi.

Afyon İçin 3 Argümanım var

Milletvekili adayı olması halinde CHP’nin oylarını çoğaltmak için 3 argümanının olduğunu belirten Bekir Kasap, CHP’nin oy oranının kesinlikle artacağını ifade etti. Ortopedik engelli olduğu için Afyonkarahisar’da 48 bin engelli vatandaşın her zaman yanında olduğunu kaydeden Kasap şöyle konuştu, Türkiye’nin % 10′u engelli vatandaşlardan oluşuyor. Afyonkarahisar’da 480 bin seçmen var. 48 Bin’i engelli vatandaşlarımız. Onlara yönelik çok büyük projelerim var. CHP’ye çok ciddi bir katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. İkinci bir argümanım ise, Emirdağlı olmam sebebiyle Bölgemizde 25 bin oy potansiyeli mevcut. Dİğer partilerden Emirdağ’da aday çıkmayacak gibi görünüyor. Bu benim için çok büyük bir avantaj. Tek aday olarak bölgemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bunun yanı sıra yurt dışında bulunan ve oy kullanacak olan Emirdağlı vatandaşlarımız var. Avrupa’da yaşayan Emirdağlı kardeşlerimiz sayesinde CHP’yi Avrupa’da da birinci parti yapacağız’

  • Okunma: 2182

Yorumlar (0)Yorum Yap