Kasım Ayı Portresi: Yusuf Tuğlu

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Kasım Ayı Portresi: Yusuf Tuğlu

Yusuf TUĞLU 1953 Afyonkarahisar-Emirdağ doğumlu olup İlkokulu Atatürk İlköğretim okulunda ve orta ve Lise öğrenimini Emirdağ Lisesinde tamamlayıp Bursa Eğitim Enstitüsü Fizik-Kimya-Biyoloji bölümünden mezun olduktan sonra 1 Mart 1979 da Çanakkale-Biga Kozçeşme Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak göreve başlamış ve daha sonra Anadolu Üniversitesinde Fizik Lisansını tamamlamıştır.1985 yılından itibaren sırasıyla Sandıklı Ballık Ortaokulu Müdürlüğü,Bayat Lisesi Müdürlüğü,Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Afyonkarahisar Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü,İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü,geçici olarak İhsaniye ve Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuş olup halen İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Yatırım ve Tesisler ile Muhasebeden sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Kasım Ayı Portresi: Yusuf Tuğlu - Emirdag.gen.trYaptığı hizmet ve çalışmalar nedeniyle birçok ödülü bulunan Yusuf Tuğlu’nun, 2 yıla yakın Bayat Kaymakam vekilliği yapmış 1989 yılında başlatılan ve günümüzde de üretimine devam ederek sürekli hale gelen,İlimizde ve ülkemizde Geleneksel Kök Boyalı BAYAT Kilimi olarak bilinen projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakam vekili olarak yerel yöneticiler ile birlikte projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında katkı sağlayanlardandır.Okul müdürlükleri,ilçe Milli eğitim müdürlükleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevleri sırasında çeşitli ödüller alan Tuğlu 2 çocuk babasıdır. Kasım Ayı Portresi: Yusuf Tuğlu - Emirdag.gen.tr(Makamında Yusuf Tuğlu)

  • Güncelleme: 02.11.2007 17:58
  • Okunma: 10454

Yorumlar (28)Yorum Yap

  • ozan kaya

    basarılarının dewamını dılıorum sevgılı enıstecıım.

  • Mert Emin Kalender

    Değerli Dayıma,

    Çalışmalarınla yaptıklarınla Emirdağ'ı, ailemizi iyi bir şekilde temsil ettin. Senden sonra gelecek nesillere özellikle de öğretmenlere iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum.

    Başarılarının devamını dilerim...

    Seni bu bölümde tanıtmaktan da gurur duyduk.

  • mazhar tuglu (danimarka)

    uzun zaman oldu sizi ve ailenizi gormeyeli hepinize kucak dolusu saygi ve sevgilerle.Buyuk Ataturk un yaktigi mesalede sizinde emeginizi gormek gurur verici.ogr.gununuz kutlu olsun.

  • Yiğitcan Tuğlu

    'Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır.

    Bir millet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlar zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi, ancak irfan ordusuyla kaimdir.


    Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar muallim ve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.


    Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.

    Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.


    Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

    Bir millet eğitim ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuyla mümkündür.

    Öğretmenler; Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin beceriniz ve fedakarlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır.'

    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

  • yücel demircigediği

    yusuf hocamın başarılarını kutlar nice başarıların devamını dilerim

  • muzaffer palıt

    değerli arkadaşım.Her emirdağlının genlerinde liderlik vasıfları mevcuttur.sen de bunu en iyi kullananlardansın.Kutluyorum.İzmirden selam.

  • Serkan KOYUNCU

    Değerli Hocam !
    Emirdağ'ımızdan siz ve sizin gibi değerlerimizin çıkıp bizleri dışarılarda temsil etmesi gurur kaynağımızdır.
    Ne mutlu ki bizlere , sizler varsınız ve ne mutlu ki EĞİTİMİN içinde hatta başındasınız..
    Başarınız daimi olsun

  • Serap-Barış BALTACI

    Sevgili amcacığım tebrik eder başarılarının devamını dilleriz

  • Gürbüz sönmez

    degerli amcam basarılarının devamını dilerim emirdağ lı sizin le hep gurur duymuştur

  • Gözde Yenilmez

    başarının arkasındaki faktör çalışmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmak için çaba sarf etmektir.
    dayım bunları yapan bir insan olduğu için şu an saygın bir konumda. onunla ne kadar gurur duysak azdır.
    dayıcığım tekrar kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

    yegenin gözde.

  • DÖNE YENİLMEZ

    SEVGİLİ KARDEŞİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM SENİNLE GURUR DUYUYORUZ. ANNEMİN DE DEDİĞİ GİBİ O MEVKİ HERKESE NASİP OLMAZ. SEVGİYLE KAL...

  • murat tuglu

    sevgili amcam basarilarinin devamini dilerim

  • Dudu-Halis Tuğlu

    Sevgili Kardeşim Başarılarının Devamını Dileriz...

  • ŞENAY-ALİ ÖZDEMİR

    Sevgili Amca'cığım

    Başarılarınızın devamını dileriz...

  • HARUN DİNÇ

    SAYGIDEĞER HOCAM YUSUF BEYİ DEĞERLİ KİŞİLİĞİNDEN VE BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.SİZ DAHA YÜKSEK MAKAMLARA LAİKSİNİZ.

    HARUN DİNÇ
    AFYONKARAHİSAR

  • LEYLA KESKİN

    SEVGİLİ DAYICIĞIM:BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ EDERİM

  • HARUN DİNÇ

    SAYIN HOCAM YUSUF BEY SİZ ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANSINIZ.SİZİ İLERDE DAHA YÜKSEK MAKAMLARDA GÖRMEK DİLEĞİYLE SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLERİM HARUN DİNÇ

  • Emirdağlı

    Öncelikle hemşerimiz sayın hocamız Yusuf Tuğlu Hayatındaki çalışmalarda başarılar ve emirdag.gen.tr ninde bu konuda bizim emirdağda olsun olmasın tüm hemşerilerimizle bizi tanışrdığı için onları bize tanıttığı için teşekkür ederiz BİZ EMİRDAĞLI OLARAK GÖRÜLMÜŞÜ DEĞİL YENİ GÖRÜLECEKLERİ İSTERİZ HOCAMIZDA BELKİ EMİRDAĞLILARIN BİLMEİĞİ AMA BAŞARILARI İLE MEMLEKETİNİN ADINI EN İYİ ŞEKLİLDE TEMSİL ETMESİ BUNUN GÖSTERGESİ

    TEBRİKLER

  • mustafa özkan

    Sayın hocam başarılarınız kat kat katlansında İleriki yıllarda sizi Emirdağda memleketimizde Bizi yerel yönetimden sorumlu olarak görürüz inşallah ama siz o makama çok yakışırsınız

    saygılar;
    mustafa Özkan

  • HALİL KAHYA

    DEĞERLİ KOMŞUM,AĞABEYİM...
    TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.ANTALYA'DAN SELAMLAR....

  • Elif KALENDER

    Değerli Ağabeyciğim ;

    Başarılaından dolayı seninle gurur duyuyorum ...Başarılarının Devamını Diliyorum...

  • Mehmet Yenilmez (Danimarka)

    Sevgili halam oglu,seni uzun zamandir göremiyorum.Ama senin iyi bir yerlerde oldugunu biliyordum.Sana calismalarinda basarilar dilerken gelecek yaz görüsmek umuduyla.Daha iyi yerlerde görmek dilegiyle.

  • ziya ekşi

    hocam başarılarınızın devamı dilerim İnşallah sizler gibi nice hocalarımız çıkar emirdağdan

  • Kenan

    Değerli Hocam,

    Başarılarınızın devamını dileriz.

  • şükrü canver

    yusuf hocam başarılarınızın devamını diler,sizleri daha iyi yerlerde görmek isteriz.

  • metin edeer

    Sayin hocam bu bayat kilimlerinde bir emirdaglinin emegi oldugunu seziyordum zaten,hayirli günler

  • Melih Can KALENDER

    Dayı Başarılarının Devamını Dilerim...

  • ERHAN OKUTAN

    SEVGİLİ HOCAM POZLARINLA YAKIYORSUN.YILLARDIR VERMİŞ OLDUĞUN HİZMETLERDEN DOLAYI SENİ KUTLUYOR VE BAŞARILARIYIN DEVAMINI DİLİYORUM.