Kaybolan Çocuğu Gün Işımadan Buldular

Haberler / Özel Haber

Kaybolan Çocuğu Gün Işımadan Buldular

22 Ekim 2009 Perşembe akşamı Emirdağ’da kaybolan küçük çocuk Emirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan geniş aramalar sonucunda gün ışımadan bulundu. Perşembe gecesi Emirdağ Menderes Mahallesi önündeki evlerinin önünde oynarken; kaybolan çocuğu babası mahalle çarşı civarı ve gidebileceği yerleri aradıktan sonra bulamadı. Akşam saatlerinde Emirdağ Emniyet Müdürlüğüne giden baba, çocuğunun eşkalini bildirdikten sonra Emirdağ Belediyesi hoparlörlerinden bir ilk gerçekleşerek kayıp ilanı verildi.

“Paniyle Gezdik”
10 yaşında olan Ümit Ödemiş sabaha karşı Tabaklar köyü civarında bulunan bir mevkide pani(köpek yavrusu)’ye sarılmış uyurken bulundu. Gece boyunca alarmda olan Emirdağ Emniyeti, çocuğu 23 Ekim 2009 Cuma sabahı Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğünde babasıyla buluşturdu. Küçük Ümit: “Paniyle gezdik. Kararınca sarıldık uyuduk.” Dedi. Korkup korkmadığı sorusuna “hiç korkmadım” diye cevap veren Ümit Ödemiş(10) yapılan sağlık taramasının ardından ailesine teslim edildi.

Kaybolan Çocuğu Gün Işımadan Buldular - Emirdag.gen.trEmirdağ Emniyeti’nin Başarısı
Gece boyunca tüm ihbarları değerlendiren Emirdağ Emniyet Müdürlüğü kaybolan çocuğun gidebileceği tüm yerlerde incelemelerde bulundu. Son aylarda Kayseri’de kaybolan çocukların ardından tedirgin olan Emirdağ halkının Emirdağ Emniyeti’nin bu başarısıyla yüreklere su serpildi.

  • Güncelleme: 24.10.2009 00:24
  • Okunma: 6143

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Onemi yok

    Bitanem ya! korkmusa benziyo :D

  • ada

    emirdağ emniyetini bir kez daha kutlarım bu ekip cok basarılı tebrıkler

  • sasa

    emeği geçen tüm emniyet personelini, kutlarım.