Kaymakam Bilici, İşçilerle Elma Topladı

Haberler / Güncel

Kaymakam Bilici, İşçilerle Elma Topladı

Kaymakam Osman Bilici, ilçemiz Alibeyce köyünde bulunan ve hayvancılık ile organik meyve yetiştiriciliği üzerine faaliyet gösteren Topsu Tarım Gıda ve Hayvancılık A.Ş.’yi ziyaret ederek küçükbaş hayvancılık yapılan ağıl ile elma üretiminin yapıldığı bahçe de incelemelerde bulundu.

5 bin dekarlık arazi üzerinde faaliyet gösteren işletmenin bir çok işçiye sürekli istihdamın sağlannarak ilçemize yeni tarımsal ürünlerin kazandırıldığı meyve bahçesini gezen Kaymakam Bilici, Topsu Tarım Gıda ve Hayvancılık A.Ş. işletme yetkilisinden yürütülen çalışmalara dair bilgiler aldı.

İşletmede çalışan işçiler ile de bir araya gelen Kaymakam Bilici, onlarla sohbet ederek yemeklerinde kendilerine eşlik etti. Kaymakam Bilici ayrıca bahçede çalışan işçilere de destek olarak işlerinde kolaylıklar diledi.

İlçemizin hayvancılık yönünden iyi bir konumda olduğunu ifade eden Kaymakam Bilici, alternatif tarım ürünü olarak meyveciliğin ilçemizde gelişerek yaygınlaştını vurguladı. Bu tarım sektörünün ilçemize istihdam ve ekonomik açıdan büyük katkılar sağladığını belirten Kaymakam Bilici, ürün yelpazesenin genişleterek çiftçilerimize yeni imkanlar sağlanması açısından bu tür faaliyetlerin destekleneceğinin altını çizerek işletme yetkilisine ilçemize istihdam noktasında katkılarından dolayı teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Kaymakam Bilici’ye ziyareti esnasında İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık eşlik etti.

  • Okunma: 947

Yorumlar (0)Yorum Yap