Kaymakam Bilici’den Çaykışla ve Güveççi Ziyareti

Haberler / Güncel

Kaymakam Bilici’den Çaykışla ve Güveççi Ziyareti

Kaymakam Osman Bilici Çaykışla ve Güveççi köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Osman Bilici'ye köy ziyaretleri sırasında Kaymakam Adayı Mehmet Kaan Kini, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile Emirdağ Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü eşlik etti.

Köylere ziyaret kapsamında gerçekleştirilen programda Kaymakam Osman Bilici Güveççi köyünde yaşamakta olan cumhuriyetimiz ile yaşıt olan Fatma Sağsöz’ü ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi alarak kendisi ile sohbet etmiştir. Kaymakam Osman Bilici, 1923 doğumlu olan Fatma Sağsöz’ün hayır duasını alarak köy ziyaretleri programına devam etti.

Güveççi köyü ziyaretinin ardından Çaykışla köyüne geçen Kaymakam Osman Bilici engelli vatandaşımız Gül Yılmaz'ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi alıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Köy ziyareti kapsamında gerçekleştirilen programda Kaymakam Osman Bilici tarafından 2018 yılında yapımı tamamlanan çaykışla Köyü düğün salonunda incelemelerde bulundu ve ardından Çaykışlala köy halkıyla sohbet etti.

Çaykışla Köyü ziyaretinde Kaymakam Osman Bilici Çaykışla sakinleri ile Çaykışla İlkokulunda bir araya geldi. Kaymakam Bilici, Çaykışlalı hemşehrilerimizle “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

  • Güncelleme: 09.01.2021 01:21
  • Okunma: 2393

Yorumlar (0)Yorum Yap