Kaymakam Kılıç, Sporcuları Tebrik Etti

Haberler / Eğitim

Kaymakam Kılıç, Sporcuları Tebrik Etti

Okul Sporları kapsamında Afyonkarahisar 'da yapılan Kros müsabakalarında derece yaparak ilimizi bölge müsabakalarında temsil edecek olan Gömü Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Emirdağ MTAL öğrencileri ve Beden Eğitimi öğretmenleri Kaan GÜRKAN, Yavuz ÖZTUNCER, Ufuk KAYMAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan EMEKSİZ Kaymakam Abdüssamed KILIÇ’ı makamında ziyaret ettiler.

Ortaokullar arası Afyonkarahisar yıldızlar kros yarışmasında Gömü Ortaokulu takım halinde il 1.si, aynı okuldan Manasu Duru İl 3.sü Yeter Tekin İl 4. sü, Ortaokullar arası Afyonkarahisar Yıldız Erkekler Kros müsabakasında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Mustafa Çalışkan İl 2.si Gömü Ortaokulu öğrencisi Kadircan Topal İl 3.sü, Liseler arası Afyonkarahisar Genç Kızlar Kros müsabakasında Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencisi Gülşen Özkonakçi İl 2.si olmuştur.

Ziyaret esnasında başarılı olan öğrencilere Kaymakam Kılıç tarafından ödüllendirildi, yapılacak olan bölge müsabakalarında Kaymakam Kılıç öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu ve gerekli desteğin sağlanacağını belirtti.

  • Okunma: 1803

Yorumlar (0)Yorum Yap