Kaymakam ve Başkandan Afyon Ziyareti

Haberler / Güncel

Kaymakam ve Başkandan Afyon Ziyareti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'i ve Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Kırgel'i ziyaret etti. Başkan Koyuncu, Emirdağ'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilk olarak Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ile birlikte Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Kırgel'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederek Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel'e yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Koyuncu, Vali Yardımcısı Keklik'i ziyaret etti
Belediye Başkanı Serkan Koyuncu daha sonra Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'i makamında ziyaret etti. Başkan Koyuncu, Emirdağ'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Başkan Koyuncu, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Emirdağ ve Afyonkarahisar konuşuldu
Başkan Koyuncu’nun son ziyareti ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek oldu. Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Emirdağ ve Afyonkarahisar konuşuldu. Başkan Koyuncu ve Başkan Zeybek, belediye çalışmları hakkında istişarelerde bulundular. Başkan Koyuncu, yakın ilgisinden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür etti. Başkan Koyuncu ziyaretlerinde günün anısına hediye takdim etti.

  • Okunma: 2548

Yorumlar (0)Yorum Yap