Kendinize Hedefler Belirleyin

Haberler / Eğitim

Kendinize Hedefler Belirleyin

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ İmam Hatip Ortaokulu ve Emirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulunu ziyaret etti.
Okul Müdürü Şeref Korkmaz ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Kaymakam Bilici, okul bahçesi ve çevresinde incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra müdür odasında Okul Müdürü, Okul İdarecileri ve Okul Aile Birliği Başkanı ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Kaymakam Bilici, okulun genel durumu ve çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Ardından okulda bulunan kütüphaneyi inceleyen Kaymakam Bilici, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere farklı konularda sorular soran Kaymakam Bilici, öğrencilere her zaman çok okumaları, sürekli araştırmaları ve hedeflerine odaklanarak planlı ve programlı çalışmaları konusunda öğütler verdi.
En son, bu yıl ilk defa sınavla yerleşen öğrencilerin bulunduğu sınıfı ziyaret eden Kaymakam Bilici, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler bugün buraya, sizlere neler katabiliriz, sizleri daha iyi nasıl motive edebiliriz diye geldik. Neden biriniz Kaymakam, biriniz Vali, Cumhurbaşkanı olamasın ki. Bunun için hiçbir engel yok. Sizleri ileri de çok büyük makamlarda görmeyi isteriz. Onun için kendinize hedefler belirleyin. Çalışırsanız hepimize faydanız olur. Her şey sizlerin kendisinde bitiyor. Hepinizin gözlerinde umut var, gelecek var, pırıl pırıl çocuklarımızsınız. Kısacası sizler bizim geleceğimizi oluşturacak nesillersiniz” diyerek öğrencilere başarılar diledi.
Kaymakam Bilici, öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Geleceğimiz olan nesilleri yetiştirme görevinin kutsal bir mesleği icra eden öğretmenlere verildiğini belirten Kaymakam Bilici, “Her insanın hayatında bir öğretmen vardır. İlelebet unutulmayacak izler bırakacağınız çocuklarımız sizlere emanettir. İlçemizin eğitim anlamında başarısı sizlerin elinde yükselecektir” diyerek öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar diledi.
Kaymakam Bilici’ nin okul ziyareti, okul idarecileri ve öğretmenlerle günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.
Öğrencilerle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Kaymakam Bilici’ ye ziyareti esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri eşlik etti.

  • Okunma: 989

Yorumlar (0)Yorum Yap