Kitap Kafe’nin Sunum Tabakları Emirdağ Kadın Kooperatifi’nden

Haberler / Güncel

Kitap Kafe’nin Sunum Tabakları Emirdağ Kadın Kooperatifi’nden

“Kadınlar Üretiyor, Emirdağ Kazanıyor” mottosuyla Emirdağ Kadın Kooperatifi Ahşap İşleme Atölyesi bünyesinde üretilen 200 adet sunum tabağı İl Müftülüğüne teslim edildi.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in himaye ve destekleriyle Afyonkarahisar İl Müftülüğü Koordinatörlüğü’nde öğrencilerin yoğun olarak ikamet ettiği Erenler Mahallesi’nde yapımına devam edilen Kocatepe Kitap Kafe’nin sunum tabakları Kaymakam Osman Bilici ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya teslim edildi.

-Emirdağ Kadın Kooperatifi Tarafından Hazırlandı.
Bakliyat paketlemeden cam işlemeye, kilim dokumadan ahşap işlemeye kadar birçok faaliyeti bünyesinde barındırarak kendi alanında örnek teşkil edecek şekilde üretime geçmeyi başaran Emirdağ Kadın Kooperatifi, gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu kapsamda üniversite öğrencilerinin bilgi ve becerilerini artırmak, milli ve manevi değerlerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla il merkezinde hayata geçirilecek olan Kitap Kafe’nin sunum tabakları Emirdağ Kadın Kooperatifi Ahşap Atölyesi tarafından hazırlandı.

  • Okunma: 1048

Yorumlar (0)Yorum Yap