Kızılay'dan Emirdağ'a Özel Eğitim Sınıfı

Haberler / Güncel

Kızılay'dan Emirdağ'a Özel Eğitim Sınıfı

Türk Kızılayı Emirdağ Şube Başkanlığı, Emirdağ Fatih İlkokulundaki özel eğitim sınıfına, çeşitli eğitici materyaller ve donanım malzemeleri desteğinde bulundu.

Okul tarafından doğumlarından itibaren yaşıtlarına göre pek çok konuda destek ve bakıma daha fazla ihtiyacı olan öğrencilerin eğitimleri için, beceri tablosu, denge seti, renkli boncuklar, geometrik yap boz seti, geometrik hedef tahtası, oval abaküs ve üçlü koordinasyon aleti talebinde bulundu. Bu isteğe duyarsız kalmayan Türk Kızılayı Emirdağ Şubesi, istenilen materyalleri ve donanım malzemelerini kısa sürede temin ederek okula gönderdi.

Geçtiğimiz günlerde Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Carfi, Türk Kızılayı Emirdağ Şube Başkanı Ahmet Kilci ve Fatih İlkokulu yönetimi ve velilerin katılımıyla bir açılış gerçekleştirildi. Açılışta Türk Kızılayı Emirdağ Şube Başkanı Kilci, "Türk Kızılayı olarak okulumuza malzeme desteği talebini yerine getirdik. Bizlerde bugün istenilen özel eğitim malzemelerini teslim ederek Kızılay'ın bir görevini daha gerçekleştirmiş olduk. Bu konuda katkısı bulunan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

  • Okunma: 1872

Yorumlar (0)Yorum Yap